اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده انتظامی هرمزگان خبر داد؛

دستگیری 31 لیدر اعتراضات خیابانی هرمزگان در فضای مجازی

دستگیری 31 لیدر اعتراضات خیابانی هرمزگان در فضای مجازی
جعفری از شناسایی و دستگیری 31 نفر از لیدر ها و محرکین اصلی که در فضای مجازی اقدام به تحریک و تشویش اذهان عمومی و هدایت معترضین می کردند ، خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ سردار غلامرضا جعفری، فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: در پی اجرای طرح سهمیه بندی سوخت، افرادی فرصت طلب در شبکه های اجتماعی با انتشار مطالب و فراخوان های گسترده جهت تحریک مردم برای اعتراضات خیابانی، ایجاد ناامنی، شرارت، اغتشاش، خرابکاری، تخریب و سرقت اموال عمومی و خصوصی در سطح جامعه اقدام می کردند، پیگیری موضوع بصورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت عمومی و پلیس فتا استان قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

وی با تأکید بر اینکه علی رغم تحرکات این افراد در فضای مجازی خوشبختانه در استان شاهد هیچ گونه اغتشاش و مشکل امنیتی نبوده ایم، افزود: با گسترش اشراف اطلاعاتی و بهره گیری از توان و ظرفیت های موجود بلافاصله نسبت به شناسایی محرکین اصلی اقدام و در کمترین زمان ممکن ضمن هماهنگی با مقام قضائی و با استفاده از شگرد های خاص پلیسی تعداد 31 نفر در استان دستگیر شدند.

,

جعفری بیان کرد: برخی با سوء استفاده از مطالبه گری عامه مردم و تحت تأثیر جو رسانه ای دشمنان داخلی و خارجی دست به اقداماتی زدند که در شأن کشور و نظام جمهوری اسلامی نبود.

,

فرمانده انتظامی هرمزگان با تأکید بر اینکه پلیس بنا به وظیفه ذاتی خود مقتدرانه با عوامل آشوبگر و اشرار برخورد می کند، تصریح کرد: قطعا حساب مردم انقلابی از اغتشاشگران و معاندین جداست و نیروی انتظامی قاطعانه در برابر هرگونه نا امنی در سطح جامعه در کنار مردم می ایستد و اجازه نخواهد داد این عده معدود باعت بی نظمی و هرج و مرج در جامعه شوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه