اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در گفت وگو با علما اهل تسنن سیستان و بلوچستان مطرح شد:

انتقام خون شهید سلیمانی از تروریست های آمریکا گرفته شود

انتقام خون شهید سلیمانی از تروریست های آمریکا گرفته شود
جمعی از علمای اهل سنت در سیستان و بلوچستان بر لزوم گرفتن انتقام خون شهید حاج قاسم سلیمانی، از تروریست های آمریکایی تاکید کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، در پی شهادت سردار پرافتخار اسلام حاج قاسم سلیمانی علما و روحانیون تسنن و تشیع در سیستان و بلوچستان، این اقدام آمریکایی های جنایتکار را نشان از ترس و بزدلی آنان دانسته و بر لزوم گرفتن انتقام سخت از عاملان آن تاکید کردند.

مولوی عنایت الله رسولی زاده، امام جمعه سرباز در گفت وگو با خبرنگار ما ،با تسلیت شهادت حاج قاسم سلیمانی گفت: سردار سلیمانی می دانست راهی که در آن قدم گذاشته پایانش شهادت است و با افتخار جانش را در این راه گذاشته و به شهادت رسید.

 افزود: او افتخار می کرد در راه حق و حقیقت شهید شود که به آرزوی خود رسید و ما نیز باید ادامه دهنده راه مقاومت باشیم چراکه این شهید بزرگوار تمام تلاشش در راه جهاد و مقاومت اسلامی بود.

وی ادامه داد: همه مردم ایران امروز در غم واندوه هستند اما باید بدانند که انتقام سختی در انتظار مزدوران و جنایتکاران امریکایی است.

رسولی زاده درپایان خاطرنشان کرد: کسانی که امروز خون پاک این شهید را به زمین ریختند باید بدانند مردم ایران هیچگاه جنایتکاران را نمی بخشند و جواب سختی به آنها خواهند داد.

امیدواریم انتقام خون این شهید نابودی رژیم صهیونیستی باشد

مولوی مقدسیان در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به شهادت سرادر حاج قاسم سلیمانی، بیان کرد: خبر شهادت این فرمانده سپاه اسلام نه تنها برای همه ما دردناک و شوک آور بود بلکه برای همه مسلمانان و آزادی خواهان دنیا سخت بود.

امام جمعه اهل سنت اسفند شهرستان دلگان ادامه داد: آمریکایی ها با این اقدام بزدلانه نشان دادند که هیچ بویی از انسانیت نبرده و درصدد نابودی کسانی هستند که مقابل آنها ایستاده اند.

وی اضافه کرد: همانطور که مقام معظم رهبری در پیام تسلیت خود فرموده اند، قطعا به سختی از تروریست های آمریکایی انتقام گرفته خواهد شد.

مولوی مقدسیان گفت: از همان آغازین روزهای انقلاب اسلامی، دشمن درصدد حذف و از بین بردن چهره‌‌های نخبه انقلاب اسلامی بوده که شهادت این سردار بزرگوار در همان راستا است.

امام جمعه اهل سنت اسفند دلگان خاطرنشان کرد:در پایان شهادت حاج قاسم سلیمانی و همراهان ایشان توسط تروریست های آمریکایی را تسلیت می گوییم و امیدواریم انتقام خون این شهید نابودی رژیم صهیونیستی باشد.

سردار سلیمانی در راه حق و حقیقت شهید شد

مولوی عنایت الله رسولی زاده امام جمعه سرباز، در گفت وگو با خبرنگار ما ضمن تسلیت شهادت حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: سردار سلیمانی می دانست راهی که در آن قدم گذاشته پایانش شهادت است و با افتخار جانش را در این راه گذاشته و به شهادت رسید.

امام جمعه سرباز افزود: او افتخار می کرد در راه حق و حقیقت شهید شود که به آرزوی خود رسید و ما نیز باید ادامه دهنده راه مقاومت باشیم چراکه این شهید بزرگوار تمام تلاشش در راه جهاد و مقاومت اسلامی بود.

وی ادامه داد: همه مردم ایران امروز در غم واندوه هستند اما باید بدانند که انتقام سختی در انتظار مزدوران و جنایتکاران امریکایی است .

رسولی زاده درپایان خاطرنشان کرد: کسانی که امروز خون پاک این شهید را به زمین ریختند باید بدانند مردم ایران هیچگاه جنایتکاران را نمی بخشند و جواب سختی به آنها خواهند داد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, امیدواریم انتقام خون این شهید نابودی رژیم صهیونیستی باشد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, سردار سلیمانی در راه حق و حقیقت شهید شد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه