logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

در پی برف سنگین چند روز اخیر رخ داد؛

نجات جان ۲ مادر باردار در رشتخوار

نجات جان ۲ مادر باردار در رشتخوار
مدیر شبکه بهداشت و درمان رشتخوار از نجات جان 2 مادر باردار توسط تیم پزشکی این شهرستان در روستاهای ملک آباد و سنگان رشتخوار در پی بارش برف سنگین چند روز گذشته خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ جواد اشترایه مدیر شبکه بهداشت و درمان رشتخوار صبح امروز امروز در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: در پی بارش سنگین برف طی این هفته در سطح شهرستان رشتخوار پرسنل مامایی مرکز سنگان رشتخوار شب یکشنبه گذشته اقدام به پیگیری تلفنی وضعیت مادران باردار می نمایند، که در تماس با 2 نفر از مادران باردار روستای ملک آباد و باسفر که در هفته آخر بارداری بوده اند، متوجه علائم و قریب الوقوع بودن زایمان آنها می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی در همین رابطه افزود: به محض اطلاع از وضعیت مادارن به سرعت یک پزشک به همراه تیم سلامت از مرکز بهداشت سنگان با هماهنگی اورژانس ۱۱۵ مرکز رشتخوار و سنگان به محل های مورد نظر اعزام شدند.

,

مدیر شبکه بهداشت و درمان رشتخوار گفت: ابتدا اورژانس ۱۱۵ مرکز رشتخوار به منزل مادر در روستای باسفر مراجعه می کند. و مادر را به بیمارستان نهم دی تربت حیدریه اعزام می کند.

,

دکتر اشترایه افزود: با توجه به شرایط خاص این مادر، مادر از تربت حیدریه به بیمارستان امام رضا (ع) مشهد اعزام می شود و در آنجا تحت عمل سزارین قرار می گیرد.

,

وی یادآور شد: مادر باردار دوم نیز توسط اورژانس ۱۱۵ مرکز سنگان از روستای ملک آباد به بیمارستان نهم دی تربت حیدریه اعزام می شود و در ساعت ۱۷ همان روز به صورت طبیعی زایمان می کند.

,

وی با اشاره به اینکه هم اکنون وضعیت عمومی مادران و نوزادان مناسب می باشد، اذعان داشت: شهرستان رشتخوار دارای ۷ مرکز خدمات جامع سلامت و ۱۵ تیم سلامت است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه