logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیر کل ورزش و جوانان تاکید کرد؛

لزوم استقلال حوزه ورزش از جوانان

لزوم استقلال حوزه ورزش از جوانان
مدیرکل ورزش و جونان چهارمحال و بختیاری گفت: اعتبارات ناچیز حوزه جوانان پاسخگوی دغدغه و نیازهای این حوزه نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید کریمی، مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با جهانبین‌نیوز با اشاره به نقش تاثیرگذار جوانان در کسب عناوین و افتخارات بین المللی در کشور، گفت: با وجود گستردگی حوزه جوانان، اعتبارات بسیار کمی برای این بخش در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه حوزه ورزش در بخش ورزش‌های حرفه‌ای، همگانی و قهرمانی نیازمند اعتبارات ویژه ای است، افزود: می‌طلبد بین صنایع بزرگ استان و سازمان ورزش و جوانان پیوندی ایجاد شود.

کریمی اعلام کرد: در حال حاضر 51 تیم به لیگ رسیده و بستکبال پس از 13 سال در لیگ قرار گرفته است و همچنین فوتسال بعد از 11 سال به دسته یک رسیده است، به‌علاوه هندبال و والیبال نیز پس از سالیان به دسته دو‌ راه پیدا کرده است.

مدیرکل سازمان ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری از اینکه با تمام مشکلات،  استقبال عمومی از ورزش‌های همگانی افزایش یافته است ابراز خرسندی نمود و توضیح داد: بایستی پیوند بیشتری میان صنایع و ورزش ایجاد شود البته در مورد تیم‌های راه یافته به لیگ صنایعی حمایت مالی از تیم‌ها صورت گرفت که قابل تقدیر است.

وی با تاکید بر اینکه سازمان ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری بهترین اعتبار را در سطح کشور داشته، تشریح کرد: در سال 98 باتوجه به اوضاع اقتصادی کشور این سازمان نیز تحت‌الشعاع قرار گرفته است اما با این وجود بهترین کاروان ورزشی را در مسابقات داشتیم که در حدود 50 درصد مدال‌آوری و قهرمانی داشتیم.

مدیرکل سازمان ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری از بهبود کیفیت و عملکرد بازرسی سازمان خبر داد و  تاکید کرد: در خود سازمان بازدید و بازرسی به منظور بهبود کیفیت و عملکردکاری افزایش یافته است و بخش روابط عمومی سازمان در سال گذشته و سال جاری افزایش تعداد خبر و اطلاع‌رسانی را داشتیم.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین‌نیوز ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه