logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  2. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  3. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  4. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  5. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  6. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  7. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  8. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  9. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  10. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  11. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  12. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  13. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  14. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  15. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  16. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  17. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  18. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  19. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  20. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری

معاون بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان خبر داد

تمدید مجوز تطویل موج شکن غربی بندر صیادی رمین

تمدید مجوز تطویل موج شکن غربی بندر صیادی رمین
معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از تمدید مجوز ساخت دو شاخه دستک رسوب گیر و تطویل موج شکن غربی بندر صیادی رمین خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس آذرپیکان در گفت وگو با عصرهامون، در این خصوص گفت: مجوز این پروژه با موافقت کمیته صدور مجوز سازه های دریایی سازمان بنادر و دریانوردی تمدید شد.

به گفته وی، در این راستا مدارک لازم پس از دریافت از طریق سامانه جامع مدیریت و نظارت بر سواحل کشور در کمیته صدور مجوز سازه های دریایی به صورت کارشناسی بررسی و در نهایت با تمدید مجوز این پروژه به مدت یک سال موافقت شد.

معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به بند 22 ماده 3 آیین نامه سازمان بنادر و دریانوردی مصوب سال 1348مجلسین و الحاقیه تبصره مصوب سال 1387 مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر این اساس سازمان بنادر و دریانوردی موظف به جلوگیری از ساخت و ساز یا بهره برداری از تاسیسات و تجهیزات فاقد مجوز از طریق مراجع قانونی است.

آذرپیکان افزود: به منظور حفاظت از خط ساحلی کشور از آسیب های ناشی از احداث سازه های غیر اصولی مربوط به تاسیسات دریایی و بندری، متقاضیان طرح های ساحلی باید قبل از ساخت و ساز نسبت به دریافت مجوزهای لازم از سازمان بنادر و دریانوردی اقدام کنند.

گفتنی است: بندر صیادی رمین با برخورداری از جاذبه های گردشگری، آب و هوای گرم و مرطوب و مکان های تفریحی در 12 کیلومتری شرق شهرستان چابهار واقع شده و وجود اسکله صیادی در این بندر اشتغال زیادی را برای روستاییان به ارمغان آورده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه