اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

علی ملاقلی‌پور عذرخواهی کرد

علی ملاقلی‌پور عذرخواهی کرد
در پی حواشی به وجود آمده بر سر توقف پخش سریال «کتونی زرنگی»، کارگردان این مجموعه عذرخواهی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قرار بود پخش مجموعه تلویزیونی «کتونی زرنگی» به کارگردانی علی ملاقلی پور از دیشب آغاز شود؛ اما این اتفاق نیفتاد. قائم مقام شبکه سه نیز دلیل این امر را خطای فاحش کارگردان در ادامه تولید این سریال اعلام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

واکنش کارگردان کتونی زرنگی نسبت به نوقیف سریال

, واکنش کارگردان کتونی زرنگی نسبت به نوقیف سریال,

ملاقلی پور کارگردان این سریال هم پس از این اتفاق با انتشار متنی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت:

,

به نام خدا

,

از دیشب حوالی پخش سریال «کتونی زرنگی» برخی کامنت‌ها و بحث‌های فضای مجازی که گاهی در فضای احساسی رقم می‌خورد در برخی فضا‌ها دست به دست شده و جوری وانمود شده که گویی بنده با انقلاب اسلامی تضاد دارم! سابقه مستند سازی بنده نشان می‌دهد که مدافع جریان انقلاب اسلامی و امام خمینی هستم. آن هم به واسطه سال‌ها مطالعات تاریخی سیاسی که علاقه همیشگی بنده است و بار‌ها کتب مختلف در این باب را در صفحه شخصی به علاقه‌مندان به تاریخ و سیاست و انقلاب اسلامی معرفی کردم. البته نکات و انتقادات و اختلاف سلیقه‌های شخصی هم در این موارد دارم، اما این‌ها باعث نمی‌شود که هیچ گاه در مقابل اسلام بایستم. گاهی جدل‌های درون انقلاب اسلامی نباید باعث شود دچار دوگانگی شویم. می‌دانم برخی کامنت‌ها و مطالب بنده تند بوده و باعث ناراحتی طرفداران رهبری شده است که قصد کدورت نداشتم و از این بابت عذر خواهی می‌کنم. البته این قدر توان تشخیص دارم که رخت چرک‌ها را جلوی غریبه‌ها نشویم و با تمام اعتقادات خاص و انتقاداتم بار‌ها در مناظره‌های سیاسی شکل گرفته پس از مستند جنجالی راه طی شده که با افراد نهضت آزادی داشتم، از آقای خامنه‌ای در مقابل جریان‌های کمونیست و لیبرال دفاع کردم که گواه این حرف مناظره‌های بنده در دانشگاه شریف و دانشکده پرستاری شهید بهشتی و جشنواره عمار است. اگر در خانه بحثی شد و صدایم بیرون رفت دلیل بر این نیست که من بیرون خانه ایستاده ام.

,

عکس منتشر شده از روز مصاحبه و گفت‌وگویم با احمد احمد مبارز سیاسی دوران انقلاب اسلامی است؛ دغدغه‌ای دائمی که مدام درگیر شناخت مطالعه تاریخ سیاسی و شفاهی ام کرده، اما مطمئناً همه نتایج یکسان نیست و اختلاف سلیقه بدیهی است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه