logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

عضو خبرگان رهبری:

ادای دین منتخبان با انجام تکلیف ملت آغاز شد

ادای دین منتخبان با انجام تکلیف ملت آغاز شد
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری گفت: ملت ولایتمدار و مسئولیت‌پذیر ایران با درک حساس شرائط کنونی، به تکلیف خود عمل کرده و حال، این منتخبان هستند که باید به شعارهای خود عمل کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت الله سید رحیم توکل در گفت و گو با خبرنگار بلاغ، اتمام انتخابات را آغاز تحقق شعارهای انتخاباتی نمایندگان برگزیده مردم توصیف کرد و با تقدیر و تشکر از فهم بلند ملت در زمان‌شناسی، اظهار داشت: با حمد خداوند و تقدیر از حسن زعامت مقام معظم رهبری و تشکر از همه دست‌اندرکاران امر انتخابات، بواقع این انتخابات هیچ بازنده‌ای نداشت چراکه برنده این میدان، مردم خوب و قدرشناس ایران اسلامی است.

وی حضور مردم در پای صندوق‌های رأی را لبیک به استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی ذکر کرد و گفت: نتیجه انتخابات دوم اسفند یأس و ناامیدی دشمنان و شادی دوستداران جهانی انقلاب اسلامی است که منتخبان باید قدر ملت را در کارکرد خوب و عالی خود نشان دهند.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری هم‌فکری و همدلی نمایندگان در کمک به قوه قضائیه و مجریه در رفع تنگناهای تقنینی و نظارت شایسته بر اجرای قوانین و مبارزه با فساد و تلاش برای رونق کسب و کار و اشتغال را از مطالبات جدی مردم دانست و خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس با ارتباط دائم و پیوسته با مردم حوزه انتخابیه خود باید پیگیر رفع مشکلات و معضلات آنان باشد تا نکند بین آنها فاصله بیافتد و مردم از انتخاب خود پشیمان شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه