اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

افغانستان دو رییس جمهور دارد!

افغانستان دو رییس جمهور دارد!
ریاست جمهوری افغانستان اعلام کرد که محمد اشرف غنی فردا، دوشنبه مراسم تحلیف را انجام می‌دهد. اعضای تیم انتخاباتی عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی افغانستان نیز می‌گویند اگر در نتیجه گفت‌وگوهایی که هنوز جریان دارد، مراسم تحلیف غنی به تعویق نیفتد، مراسم تحلیف عبدالله نیز همزمان با آن برگزار خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ریاست جمهوری افغانستان اعلام کرد که محمد اشرف غنی فردا، دوشنبه مراسم تحلیف را انجام می‌دهد. اعضای تیم انتخاباتی عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی افغانستان نیز می‌گویند اگر در نتیجه گفت‌وگوهایی که هنوز جریان دارد، مراسم تحلیف غنی به تعویق نیفتد، مراسم تحلیف عبدالله نیز همزمان با آن برگزار خواهد شد.

غلام بهاءالدین جیلانی، رئیس کمیسیون آماده سازی مراسم تحلیف اشرف غنی به بی‌بی‌سی گفت تمام آمادگی‌ها برای برگزاری این مراسم تکمیل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,



تلویزیون ملی افغانستان فردا، دوشنبه به مناسبت مراسم تحلیف ریاست جمهوری از تعطیل عمومی در کابل خبر داده است.

به گفته او، پیام‌های تاییدی از حضور نمایندگان کشورهای خارجی در این مراسم نیز دریافت کرده‌اند.

یک منبع از دفتر ریاست اجرایی افغانستان نیز به بی‌بی‌سی گفت مذاکرات میان دو طرف از سوی سفارت‌های اروپایی و آمریکا جریان دارد تا مراسم‌های تحلیف به تعویق بیفتد.

اما به گفته این منبع، اگر در طول امروز موفقیتی در این مورد به دست نیاید، فردا به صورت" قطعی" دو مراسم تحلیف در ارگ و سپیدار برگزار خواهد شد.

این منبع می‌گوید که هدف از تعویق این مراسم ایجاد فرصت برای انجام گفت‌وگو درباره سرنوشت حکومت و نتایج انتخابات است.

تصویرهایی از دعوت‌نامه‌های هر دو مراسم تحلیف ریاست جمهوری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

حکمت الله حکمت، سخنگوی تیم انتخاباتی عبدالله نیز روز گذشته به بی‌بی‌سی گفته بود که عبدالله در قصر سپیدار تحلیف را انجام خواهد داد.

به گفته وی، در این مراسم شماری از بزرگان سیاسی و دیپلمات‌های خارجی نیز دعوت شده‌اند.

او نیز جریان گفت‌وگوها برای به میان آوردن یک حکومت به مشارکت دو تیم را تایید کرده بود.

کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان غنی را برنده نهایی انتخابات ریاست جمهوری این کشور اعلام کرده اما عبدالله این نتایج را نپذیرفته و خود را برنده انتخابات اعلام کرد.

پیش از این نیز یک بار مراسم تحلیف غنی که قرار بود به تاریخ هشتم اسفند برگزار شود، به تعویق افتاده بود. آن زمان نیز عبدالله اعلام کرده بود همزمان با غنی مراسم تحلیف را برگزار خواهد کرد.

اگرچه ریاست جمهوری افغانستان "شایعات شیوع ویروس کرونا، تنگنای زمانی برای حضور مهمان‌های ارشد خارجی و نیاز به آمادگی‌های بیشتر فنی برای برگزاری مراسم با شکوه" را دلایل عمده این تاخیر خوانده بود اما عبدالله، آن را تلاشی "برای ایجاد فرصت جهت تمرکز جدی روی روند صلح و حل بحران‌ ناشی از روند انتخابات" خواند.

عبدالله چند روز پیش نیز در یک مصاحبه با تلویزیون طلوع در کابل گفت در صورتی که "پادرمیانی دوستان بین‌المللی یا شخصیت‌های کشور" به نتیجه نرسد، او نیز مراسم تحلیف دیگری همزمان با اشرف غنی برگزار خواهد کرد.

عبدالله خواستار یک ابتکار و راه‌حل مشترک است. به گفته او، "با تدبیر، حکمت، آینده‌نگری و خودگذری" از هر دو تیم مشکل حل شدنی است.

, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه