اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ:

90 درصد مردم سیمرغ توسط بسیج برای کرونا غربالگری شدند

90 درصد مردم سیمرغ توسط بسیج برای کرونا غربالگری شدند
محمد جمشیدی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ از غربالگری بیش از ۹۰ درصد مردم سیمرغ در حاشیه طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمد جمشیدی طی گفت‌وگویی، اظهار کرد: از اقدامات قرارگاه پدافند زیستی سپاه سیمرغ در مقابله با کرونا می‌توان‌ به غربالگری بیش از ۹۰ درصد مردم این شهرستان در طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا اشاره کرد.
 
 وی افزود: اجرای این طرح با هدف در نظرگرفتن تأکید مقام معظم رهبری و عمل به وظایف انقلابی انجام شد و تا از بین رفتن ویروس کرونا ادامه دارد، به طوری که بسیج با تمام توان خود در کنار مردم به منظور حفظ سلامت مردم خواهد بود.
 
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ به تولید بیش از ۱۵ هزار ماسک در ۶۷ کارگاه تولیدی متمرکز خانگی اشاره کرد که علاوه بر آن توزیع بسته‌های بهداشتی شامل؛ ماسک، دستکش، مایع ضد عفونی‌کننده و گان به صورت رایگان در ادارات، ارگان‌ها، مراکز درمانی و شهروندان انجام و همچنین بیش از ۳۲۱ بسته معیشتی به خانواده‌های نیازمند اهدا شد.
 
جمشیدی تصریح کرد: ضدعفونی معابر و محله‌های این شهرستان از ابتدای شروع ویروس کرونا تاکنون صورت گرفت که در راستای انجام این کار، تاکنون بیش از ۳۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی در طی چند نوبت برای ضدعفونی و گندزدایی در کل شهرستان با همکاری گروه‌های جهادی و بسیجیان استفاده شد.
 
وی خاطرنشان کرد: در طی همکاری بسیجیان با نیروی انتظامی، طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در سطح شهرستان سیمرغ اجرا شد، امیدواریم با یاری خداوند، توجهات ائمه اطهار و با مشارکت مردم عزیز و رعایت و عمل به دستورالعمل‌های بهداشتی هر چه زودتر براین بحران غلبه کنیم تا برگ زرینی دیگر بر افتخارات ملت ایران افزوده شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه