اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه میاندورود:

مردم در رزمایش کمک مومنانه و مواسات سنگ تمام گذاشتند

مردم در رزمایش کمک مومنانه و مواسات سنگ تمام گذاشتند
رضا محمدنسب با تاکید بر اینکه عبادت باید ثمره و آثار بهداشت فردی، روحی و جسمانی در پی‌داشته باشد، گفت: مردم مازندران در انجام رزمایش کمک مومنانه و طرح مواسات سنگ تمام گذاشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام رضا محمدنسب در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به انجام رزمایش کمک مومنانه در سطح کشور، اظهار کرد: مردم مازندران در انجام رزمایش کمک مومنانه و طرح مواسات سنگ تمام گذاشتند.

وی بیان کرد: تا زمانی که این ویروس وجود دارد و عده‌ای آسیب دیدند نیاز به استمرار کمک مومنانه حس می‌شود همان‌طور که در قرآن کریم هم به این موضوع اشاره شده است.

امام جمعه میاندورود با بیان اینکه حضرت علی(ع) در طول زندگی ۲۵ بار اموال خود را انفاق کردند، خاطرنشان کرد: مردم ایران هم علاقمند به انجام کار خیر هستند و ما هم این سیره را ادامه خواهیم داد در این مورد هم با لبیک به ندای رهبری با ویروس کرونا مقابله کردند.

محمدنسب درباره بازگشایی مساجد و اماکن مذهبی، گفت: در خصوص بازگشایی مساجد و اماکن مذهبی تابع پروتکل‌های بهداشتی هستیم، هر چه ستاد مبارزه با کرونا در بهداشت و درمان اعلام کند هنان است و باید قانون مدار باشیم و عقل حکم می‌کند که کوتاهی نکنیم.

وی با اشاره به اینکه در ابتدا شهرستان میاندورود کم خطر و دارای وضعیت سفید اعلام شد، افزود: همچنان افرادی در حال مراجعه هستند و آمارها نشان می‌دهد برخی از افراد هیچ علامتی ندارند ولی مبتلا به کرونا هستند به همین دلیل ما باید برای شکست این ویروس بهداشت فردی و فواصل اجتماعی هوشمند را رعایت کنیم.

امام جمعه میاندورود با تاکید بر اینکه عبادت باید ثمره و آثار بهداشت فردی، روحی و جسمانی در پی‌داشته باشد، گفت: گرفتن روزه و نماز خواندن فردی واجب و حضور در مسجد مستحب است اگر با حضور در مساجد به جامعه آسیب وارد می‌شود مومنانی که عاشق مساجد هستند بدانند که امروز وظیفه ما عمل به واجبات است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه