اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یک کارشناس مسائل بین‌الملل:

ضربه به محور مقاومت پشت‌پرده خلع سلاح حزب‌الله است

ضربه به محور مقاومت پشت‌پرده خلع سلاح حزب‌الله است
حمیدرضا ترقی، تامین امنیت اسرائیل و شکستن مقاومت در برابر جنایات این رژیم جعلی را پشت‌پرده خلع سلاح حزب‌الله عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا ترقی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: فشار آمریکا، فرانسه و آلمان علیه مقاومت و تاکید بر دولت لبنان برای خلع سلاح گروه‌های مقاومت در لبنان در راستای تامین امنیت اسرائیل و جلوگیری از هرگونه ایستادگی و مقاومت در برابر تجاوزات اسرائیلی ها است.

وی افزود: از سه سال پیش نیز همین موضوع خلع سلاح حزب الله توسط فرانسه و آمریکا دنبال شده و به ایجاد بی‌ثباتی در لبنان و تحریک مردم علیه دولت و بلاتکلیف گذاشتن آن برای مدت های مختلف در راستای تضعیف قدرت دولت لبنان در مقابل اسرائیل انجام شده است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل تصریح کرد: برای اینکه در لبنان امکان تصمیم‌گیری برای مقاومت و ایستادگی در برابر تجاوزات اسرائیل ایجاد نشود، در حال حاضر منابع نفتی آمریکا در نقاطی قرار دارد که در اختیار سازمان ملل است و عوامل سازمان ملل در آنجا مستقر هستند و همچنین بخشی از لبنان در تصرف اسرائیل است و اجازه نمی‌دهند دولت لبنان از منابع خود برای تامین هزینه ها استفاده کند.

ترقی گفت: در نتیجه اخیرا شورای امنیت به توصیه آمریکا، آلمان و فرانسه درصدد است حزب الله را که نقش اصلی در دفاع بیرونی در برابر تجاوزات به لبنان دارد با خلع سلاح کردن آن هم به مقاومت ضربه بزند و هم لبنان را فاقد یک ارتش مدافع در برابر تهاجمات بیرونی کند.

وی عنوان کرد: بر اساس قانون اساسی فعلی لبنان ارتش این کشور تنها نظیر نیروی انتظامی در داخل لبنان عمل می‌کند و اختیاری برای دفاع از مرزها ندارد بنابراین حزب‌الله اکنون مکمل ارتش لبنان در برابر تهاجمات داخلی و خارجی اسرائیل است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل تصریح کرد: آنها با این کار درصدد اعمال فشار سیاسی بر دولت لبنان هستند تا دولت لبنان را در برابر حزب‌الله قرار دهند در حالی که نه دولت و نه ملت لبنان این خواسته دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت را نخواهند پذیرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه