اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا مطرح کرد؛

جدیدترین علائم بیماری کرونا را بشناسید

جدیدترین علائم بیماری کرونا را بشناسید
عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا گفت: با گذشت زمان از آغاز شیوع ویروس کرونا شاهد تغییر علائم این بیماری هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مینو محرز عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا در گفت‌وگویی در خصوص آخرین وضعیت پلاسما درمانی در کشور بیان کرد: تعداد زیادی از بیماران مبتلا به کرونا که بهبود یافتند و آنتی بادی خوبی داشتند، پس از بهبودی با استفاده از پلاسماهایشان به بهبودی دیگران نیز کمک کردند و این روش در سراسر دنیا هم انجام شد.

به گفته وی، باگذشت زمان و مقاله‌های منتشر شده از نتایج پلاسمادرمانی برخی از کشورها استفاده از این روش را توصیه نمی‌کنند هرچند ما هم در کشور این روش را اجرا کردیم و روی برخی بیماران اثر مثبت داشت و برخی دیگر از بیماران نتیجه مثبت دریافت نکردند، بنابراین این روش به طور قطعی روش درمانى قطعى و موثر درمان کرونا نیست.

محرز در پاسخ به این سوال که چند درصد از مردم باید به ویروس مبتلا شوند تا این ویروس ضعیف شود گفت: طبق گفته سازمان بهداشت جهانی حداقل ٤٠ تا ۷٠ درصد جمعیت کل کشور  به این بیماری مبتلا خواهند شد.

این متخصص عفونی درباره ابتلا به ویروس کرونا از طریق پوست گفت : این ویروس به طور مستقیم از طریق پوست وارد بدن نمی‌شود ، مگر این که سطح پوست دچار آسیب شده باشد.

وى همچنین درباره علائم جدید ویروس کرونا از جمله سردرد و تشنج افزود: در دنیا هرچه تعداد مبتلایان به این بیماری بیشتر مى‌شود ، علائم بیماری نیز تغییر کرده و افزایش مى یابد، در ابتدا علائم بیماری فقط شامل تب ، سرفه و درگیری‌های ریه بود، اما در حال حاضر میبینیم که بیماری هر ارگانى از بدن را مى‌تواند به طور ناگهانى درگیر کند.

محرز افزود: درحال حاضر مراجعانی با علائم گوارشی، پوستی، چشایى و بویایى و... داریم  این را هم اضافه کنم که چون مکانیسم این ویروس عروقى است و عروق کوچک را هم درگیر مى‌کند می‌تواند علائمی نظیر سردرد ، سکته‌هاى قلبى ، مغزى را داشته باشیم.

انتهای پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه