اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اورژانس کشور:

کرونا ویژه سن خاصی نیست/ همه فکر می‌کردند می‌میرم

کرونا ویژه سن خاصی نیست/ همه فکر می‌کردند می‌میرم
رئیس اورژانس کشور در خصوص روزهای ابتلای خود به کرونا و شرایط کنونی شیوع این ویروس در کشور توضیحاتی ارائه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیرحسین کولیوند رئیس اورژانس کشور، درباره روزهای نخستین شیوع ویروس کرونا گفت: زمانی که دانشجویان ایرانی برای قرنطینه از ووهان چین به ایران منتقل شدند، هتلی اجاره کردیم که مدیر و عوامل از ترس ابتلا هتل را ترک کردند اما تکنسین‌های اورژانس در صف اول مقابله با کرونا حضور داشتند.

وی ادامه داد: تکنسین‌های اورژانس خط‌شکن بودند اما گمنام و کسی از آن‌ها یاد نکرد. کمتر کسی از فعالیت و زحماتِ پرسنل آزمایشگاه و سی‌تی‌اسکن اسم نبرد. در تمام مدتی که دانشجویان در هتل بودند، هتل‌داری و صفر تا صد کارها را تکنسین‌های اورژانس انجام دادند.

رئیس اورژانس کشور در ادامه با اشاره به نحوه ابتلای خود به ویروس کرونا بیان کرد: من احساس خستگی داشتم، دکتر امیری تست سنجش اکسیژن خون انجام داد و متوجه افت سطح اکسیژن شد؛ به او گفتم دستگاهت اشتباه کار می‌کند، اگر سرم بزنم بهتر می‌شوم، با دستگاهی دیگری تست کرد که سطح اکسیژن ۵۵ درصد بود. اکسیژن گرفتم اما بهتر نشدم و سی‌تی‌اسکن انجام دادم‌. نتیجه سی‌تی‌اسکن را که دیدم، تمام ریه سفید بود. پرسیدم این برای کدام بیمار است که پاسخ دادند برای شما است. باورم نمی‌شد و آنجا بود که پذیرفتم بستری شوم‌.

کولیوند درخصوص علایمی که زمان ابتلا به کرونا همراه داشت خاطر نشان کرد: فقط احساس خستگی داشتم اما زمانی که خواستم برای نماز مغرب وضو بگیرم بی‌حال شدم و افتادم که از آن به بعد شرایطم سخت‌تر شد. سرفه‌ها و علایم تنگی نفس شروع شدند. وقتی به مرحله کاهش سطح هوشیاری رسیدم متوجه شرایط بحرانی خود شدم. برای اینکه هذیان نگویم از دوستم خواهش کردم به من قرآن بدهد، شروع کردم به خواندن و بعد بی‌هوش شدم.

وی افزود: ۱۴ روز بی‌هوش بودم. در این مدت سه روز سطح اکسیژن خون من به ۳۴ درصد رسید که همه فکر می‌کردند، می‌میرم‌. شرایط سختی برای خانواده، دوستان و همکاران بود. بعد از آن سه روز همکاران تصمیم گرفتند که علی‌رغم ممنوعیت به من کورتون تزریق کنند که بعد از آن سطح اکسیژن تا ۵۰ یا ۶۰ درصد بالاتر آمد. البته من جانباز شیمایی هم هستم که این عارضه ریوی در وخامت حال تاثیرگذار بود.

رئیس اورژانس کشور گفت: بعد از ۱۴ روز که به هوش آمدم گفتم: چرا من را به آی‌سی‌یو منتقل کرده‌اید، من دیشب هم در بخش بودم. تمام مدت برای من شبیه به خوابی عمیق سپری شده بود.

وی در برنامه «ترانه باران» با اشاره به تصورات اشتباه از ویروس کرونا تاکید کرد: کرونا ویژه سن خاصی نیست که بگوییم بچه‌ها مبتلا نمی‌شوند. اگر به بیمارستان مفید تهران(بیمارستان کودکان) سر بزنید با کودکانی که بستری هستند، مواجه می‌شوید. در استان هرمزگان هم کودکان گرفتار شده‌اند. خطر کرونا و عوارض آن برای افرادی که بیماری زمینه‌ای نظیر دیابت، مشکلات قلبی و ریوی، فشار خون و غیره دارند و یا برای خانم‌های باردار بیشتر است. شاید برای جوانانی که بیماری زمینه‌ای ندارند تحمل بیماری راحت‌تر باشد.

انتهای پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه