logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

برای سومین بار در تاریخ؛

طلایی: با طلای کمیل صاحب سومی المپیک خواهیم شد

طلایی: با طلای کمیل صاحب سومی المپیک خواهیم شد
قهرمان سابق کشتی ایران گفت: اگر کمیل قاسمی به‌تنهایی صاحب طلای المپیک شود، برای سومین بار در تاریخ کشتی به مقام سوم تیمی در المپیک می‌رسیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد طلایی با اشاره به تغییر جایگاه تیم ملی کشتی آزاد ایران در المپیک 2012 لندن بعد از تغییر رنگ مدال کمیل قاسمی، اظهار داشت: از آنجا که دوپینگ بسیک کودوخوف روس مثبت اعلام شده و وی از رده بندی خارج شده است، تیم روسیه در حال حاضر با احتساب مدال طلای اوتار سلطانوف و دو مدال برنز چارگوش و ماخوف در جایگاه سوم قرار دارد و در صورتی که مدال ماخوف نیز مدال طلا شود این جایگاه تثبیت می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: اما اگر مدال طلا صرفا به کمیل قاسمی آزادکار سنگین وزن ایران تعلق گیرد تیم ایران نیز صاحب سه مدال طلا، نقره و برنز می‌شود و با توجه به امتیازات بهتر در سایر اوزان نسبت به تیم روسیه، تیم ایران برای سومین بار در جایگاه سوم المپیک قرار می‌گیرد.

,

قهرمان پیشین کشتی آزاد جهان تصریح کرد: روس‌ها بسیار با برنامه در کشتی دنیا حرکت می‌کنند و برای هر اقدام خود برنامه ریزی می‌کنند. آنها در اقدامات انجام شده در مورد مدال طلای مشترک کمیل قاسمی و بلال ماخوف هم علاوه بر افزودن یک مدال طلا به افتخارات کشور خود، می‌خواهند جایگاه تیمی خود را در المپیک بهتر کنند.

,

وی در پایان گفت: در هر حال کسب عنوان سوم رقابت‌های المپیک 2012 لندن برای سومین بار یک افتخار برای کشتی ایران محسوب می‌شود و امیدوارم این امر با پیگیری‌های کمیته ملی المپیک و فدراسیون کشتی محقق شود.

,

 

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه