اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فرماندار بویراحمد خبر داد

ادامه تلاش ها برای مهار آتش در جنگل ها و مراتع دمچنار بویراحمد

ادامه تلاش ها برای مهار آتش در جنگل ها و مراتع دمچنار بویراحمد
شاهرخ کناری ضمن تشکر ویژه از نیروهای بسیج و سپاه فتح از ادامه تلاش ها برای مهار آتش سوزی در منطقه دمچنار شهرستان بویراحمد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرماندار شهرستان بویراحمد در گفتگو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس در خصوص آخرین وضعیت آتش سوزی در شهرستان بویراحمد گفت: آتش سوزی منطقه دمچنار در وسعت گسترده ای بوده هرچند در شب گذشته  حدود سا عت 3 بامداد مهار شده است، اما به دلیل فاصله زیاد برای پیاده روی نقطه ای دیگر در ساعت 8 صبح دچار حریق شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

شاهرخ کناری با تشکر ویژه از بسیج و سپاه فتح گفت: حدود80 نفر از پایگاه های بسیج و سپاه، تمامی ادارات و آتش نشانی یاسوج، سرآبتاوه و گوشه با امکانات خودشان و همچنین مدیر کل منابع طبیعی بسیج شدند، اما به دلیل باد شدید و تراکم زیاد مرتع و بارندگی باید حتما در برخی نقاط از دمنده استفاده شود.

,


وی اظهار کرد:  هر چند در محور موگر ساران و از سمت روستای علی کرمی آتش سوزی مهار شده است، اما دامنه آین آتش سوزی ها به سمت گردوه هدایت شده است، که امید داریم آتش سوزی در این نقطه  مهار شود.

کناری افزود: امکانات و تجهیزات به تعداد وجود دارد، اما سوخت دمنده ها بعد از دو ساعت فعالیت تمام می شود، از طرفی نیروی بسیج، مردمی، انتظامی، خدمات رسان، شرکت ها و حتی کارمندان اداری شرکت نفت برای اولین بار مانند امور مالی و جهاد کشاورزی  و همه پای کار هستند، هرچند دهیاران، شوراها، منابع طبیعی استان و شهرستان  در 4 جبهه تیم دو الی سه نفره در ساران، موگر و علی کرمی و گردوه  به سمت آتش هجوم بردند، و امید داریم با اعزام نیروهای تازه نفس و نیروهای مردمی آتش در منطقه گردوه هم مهار شود.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه