اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس:

نظارت مجلس بر اجرای قوانین محیط زیست تشدید می‌شود

نظارت مجلس بر اجرای قوانین محیط زیست تشدید می‌شود
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه امکان نظارت بیشتر نمایندگان بر دستگاه‌های اجرایی، بیش از ادوار گذشته فراهم شده است، گفت: باید قوانین موجود در این حوزه به درستی اجرا شود و مجلس نیز به طور جدی بر این قوانین نظارت خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحمت‌الله نوروزی؛ عضو کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به معضلات زیست‌محیطی موجود کشور اظهار کرد: امروز وضعیت زیست‌محیطی کشور با معضلات و مشکلات متعددی روبه‌رو است که باید چاره‌‌ای اساسی برای برون‌‌‌رفت از آن اندیشیده شود.

وی با تأکید بر اینکه محیط زیست امری تشریفاتی و فانتزی نیست، متذکر شد: قوانین متعددی در حوزه حفظ محیط زیست در مجلس و در ادوار مختلف تصویب شده که باید این قوانین اجرا شود.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست مجلس با اشاره به قوانین در حوزه محیط زیست افزود: قوانینی نظیر حفاظت از خاک و تالاب‌ها، حمایت از محیط‌بانان و جنگل‌بانان، تنفس جنگل و هوای پاک در مجلس تصویب شده که باید با نظارت قوی و مؤثر نمایندگان مجلس، این قوانین اجرا شود.

نوروزی ادامه داد: بسترهای مناسبی برای نظارت نمایندگان مجلس به منظور نظارت بر قوانین زیست‌‌محیطی در دوره یازدهم ایجاد شده و با توجه به کاهش تعداد جلسات علنی مجلس، امکان نظارت بیشتر نمایندگان بر دستگاه‌های اجرایی، بیش از ادوار گذشته فراهم شده است.

وی، عمیاتی کردن وظایف قانونی دستگاه‌های متولی امر محیط زیست، به خصوص سازمان حفاظت از محیط زیست را یکی از راه‌های تقویت نظارت بر قوانین در این حوزه دانست و گفت: عزم نمایندگان مجلس در دوره یازدهم برای تقویت نظارت بر قوانین محیط زیستی، جدی است.

 عضو کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست مجلس با تأکید بر اینکه حفاظت از منابع طبیعی، جنگل‌ها و حیات وحش باید در اولویت اقدامات و برنامه‌های سازمان حفاظت از محیط زیست قرار گیرد، اظهار کرد: کمبود قوانین در حوزه حفاظت از محیط زیست نداریم البته در جاهایی نیز که ممکن است با کمبود قوانین مواجه باشیم، مجلس آمادگی دارد تا با تصویب یا اصلاح قوانین نسبت به رفع کمبودهای قانونی اقدام کند.

نوروزی خاطرنشان کرد: امروزه با مشکلات زیست‌محیطی عدیده‌ای نظیر ریزگردها، گرد و غبار و نیز خشکسالی و سیلاب‌ها روبه‌رو هستیم که باید قوانین موجود در این حوزه به درستی اجرا شود و مجلس نیز به طور جدی بر این قوانین نظارت خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع:تسنیم
انتهای پیام/ا

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه