اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

راشاتودی؛

اقتصاد جهان تا مدت ها به سطح قبل از بحران کرونا باز نمی گردد

اقتصاد جهان تا مدت ها به سطح قبل از بحران کرونا باز نمی گردد
مدیرعامل دویچه بانک در اجلاس بانکداری هندلزبلات در فرانکفورت گفت:« رسیدن به سطح قبل از بحران کرونا سخت است و سالها طول خواهد کشید. این اتفاق امسال یا سال آینده نخواهد افتاد».
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راشاتودی، کریستین سویینگ، مدیرعامل دویچه بانک در یک دورنمای بدبینانه دیگر نسبت به اقتصاد جهان هشدار داد بهبودی اقتصاد جهان از بحران کرونا بیشتر از آنچه انتظار می‌رود طول خواهد کشید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در اجلاس بانکداری هندلزبلات در فرانکفورت به حاضرین گفت:« رسیدن به سطح قبل از بحران کرونا سخت است و سالها طول خواهد کشید. این اتفاق امسال یا سال آینده نخواهد افتاد».

,

 طبق گفته سویینگ، در شرایطی که برخی بخش‌های اقتصاد کاملاً عملیاتی نشده اند، برخی بخش ها با 70 تا 90 درصد از ظرفیت خود فعالیت می کنند. اکثر شرکت ها باید تا مدت ها با کاهش فروش سر کنند». وی اضافه کرد اقتصاد بالاخره رونق میگیرد ولی به تدریج و نه در تمام صنایع.

,

 این سخنرانی در شرایطی صورت گرفت که همه گیری ویروس کرونا هر روز کشورهای بیشتری را وارد رکود می کند. استرالیا که توانست با موفقیت از رکود عمیق بحران مالی 2008 بیرون بیاید، یکی از آخرین کشورهایی بود که به لیست اقتصاد های دارای رکود اضافه شده است. آمریکا، انگلیس و اقتصادهای بزرگ اروپا قبلاً در این لیست قرار گرفته بودند.

,

 مدیرعامل دویچه بانک در مورد رونق اقتصاد اروپا هم خوشبین نبود و اشاره کرد شرکتهای آمریکایی در سازگاری با واقعیت های جدید آزادانه تر عمل می کنند. ولی شرکت‌های اروپایی بیشتر منتظر کمک‌های دولت می مانند که باعث افزایش تعداد شرکت های زامبی می‌شود. تخمین زده می شود یک ششم شرکت‌های اروپایی تبدیل به شرکت‌های زامبی شوند. شرکت های زامبی شرکت‌هایی هستند که هزینه بدهی آنها بیشتر از سود دهی آنهاست. این شرکت‌ها قادر به بازپرداخت وام بدهی خود می باشند اما توان بازپرداخت اصل بدهی را ندارند و با ادامه وامگیری به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

,

این بانک قبلا اعلام کرده بود تعداد این نوع شرکتها در آمریکا رو به افزایش است و از هر پنج شرکت آمریکایی یک شرکت به خاطر همه گیری ویروس کرونا به این شرایط دچار می‌شود.

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه