اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سخنگوی وزارت بهداشت:

خدمات کرونایی برای اتباع خارجی رایگان است

خدمات کرونایی برای اتباع خارجی رایگان است
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طبق ابلاغ وزیر بهداشت، همه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه شده به جمعیت اتباع و مهاجران خارجی برای مراقبت کووید ۱۹ به صورت رایگان ارائه می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیما سادات لاری افزود: اعتقاد جمهوری اسلامی ایران به ایجاد سلامتی پایدار در کشور باعث شده که ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به اتباع غیرایرانی مانند هموطنان ایرانی و برابر باشد و دید والای مسئولان نظام به ارزش‌های انسانی، دینی و کرامت انسان‌ها باعث تداوم خدمات رسانی به این جمعیت است.

وی ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و اهمیت ایجاد سلامت پایدار در کشور، اتباع غیرایرانی نیز مانند جمعیت اتباع ایرانی تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی کووید ۱۹ قرار گرفته و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی کووید۱۹ به آنان در ایران رایگان است.

لاری افزود: در این زمینه، دو شیفت پرسنل بهداشتی و درمانی در مهمانشهرها و پایگاه‌های ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمان به پناهندگان و اتباع غیر ایرانی از اسفند ۹۸ مستقر شده است. همچنین غربالگری افراد با خطر بالای ابتلا و ثبت اطلاعات آنها انجام می‌شود. در این زمینه نشست‌های کارشناسی و فنی با سازمان‌های مسئول در زمینه غربالگری کووید ۱۹ در جمعیت پناهندگان و مهاجران غیر ایرانی برگزار شده و دستورالعمل مراقبت و مدیریت کووید ۱۹ در مهمانشهرها و اتباع غیر ایرانی ادغام با جمعیت‌های ایرانی تدوین شده است.

وی گفت: تلاش‌ها برای جلب حمایت سازمان‌های کمک کننده بین المللی جهت تامین نیازهای بهداشتی این جمعیت از اسفند ۹۸ انجام شده است. همچنین نظارت کامل بر عملکرد مدیریت مهمانشهرها و شورای مهمانشهر در رابطه با حفظ شرایط بهداشتی انجام می‌شود. فرآیند نمونه گیری در مهمانشهرها تسهیل شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: جمهوری اسلامی ایران به دلیل برخورداری از موقعیت خاص جغرافیایی در چهار دهه گذشته پذیرای خیل عظیم مهاجران و پناهندگان از کشورهای دیگر و به خصوص از کشور افغانستان است. بر اساس آمارهای رسمی اعلام شده توسط وزارت کشور، حدود یک میلیون پناهنده در کشور ما ساکن هستند که فقط حدود ۴ درصد از این افراد در مهمان‌شهرهای رسمی وزارت کشور ساکن شده و ۹۶ درصد پناهنده دیگر بر خلاف سایر کشورهای میزبان جمعیت پناهنده به صورت ادغام با جمعیت ایرانی و در مناطق شهری و روستایی ساکن شده‌اند. طبق تخمین‌های آماری در حدود ۲ تا ۲.۵ میلیون مهاجر غیرمجاز هم در کشور ساکن هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,


لاری افزود: با توجه به وضعیت بهداشتی و درمانی جمعیت پناهندگان در جمهوری اسلامی ایران، نیازهای بهداشتی این جمعیت از ابتدای ورود در اولویت کاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران بوده و همیشه در جهت ارتقای شاخص بهداشتی در این جمعیت برنامه ریزی می‌شود.

 انتهای پیام/ا

,
,
,
,

منبع:ایرنا
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه