اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مازندران اعلام کرد؛

کاهش آمار طلاق و افزایش ازدواج در مازندران

کاهش آمار طلاق و افزایش ازدواج در مازندران
علی رجبی گفت: در 6 ماه نخست امسال نسبت به سال گذشته کاهش 3 درصدی طلاق و افزایش ازدواج را در مازندران داشتیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، علی رجبی‌وندچالی شنبه شب در جلسه کارگروه پیشگیری از طلاق شهرستان جویبار با اشاره به کاهش طلاق در مازندران گفت: در شش ماه نخست امسال نسبت به سال گذشته کاهش 3 درصدی طلاق در مازندران داشتیم و میزان ازدواج نیز افزایش داشته است که البته چند شهر با افزایش طلاق مواجه بودند.
 
وی بابیان اینکه جویبار یکی از شهرهایی بود که با افزایش طلاق روبرو بوده است اظهار کرد: برگزاری کارگروه پیشگیری از طلاق به‌صورت مستمر و تشکیل ستاد محله برای کاهش طلاق و تحکیم بنیان خانواده ازجمله برنامه‌های پیشگیری و کاهش طلاق در جویبار است.
 
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تصریح کرد: نداشتن مهارت‌های زندگی، اعتیاد، اختلافات خانوادگی و بی‌وفایی از عمده‌ترین دلایل طلاق در مازندران است.
 
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری با اشاره به اینکه سهم مازندران در ساخت مسکن محرومین 2 هزار واحد است عنوان کرد: سهمیه مازندران در ساخت مسکن محرومین دو هزار واحد است که  به هر واحد 30 میلیون وام بلاعوض و 50 میلیون تومان تسهیلات کم‌بهره 5 درصد به متقاضیان این مسکن داده خواهد شد.
 
رجبی بیان کرد: یک هزار واحد از این مسکن را به اداره بهزیستی و یک هزار دیگر را به کمیته امداد امام خمینی(ره) داده‌ایم و تاکنون سهمیه خاصی برای شهرستان‌ها در نظر نگرفتیم ازاین‌رو شهرها می‌توانند در این بخش فعال‌تر باشند.

وی افزود: تاکنون 170 نفر برای دریافت این مسکن معرفی شدند که 25 نفر از کمیته امداد و  27 نفر از بهزیستی معرفی به بانک شدند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه