اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

افزایش تصاعدی قیمت خودرو/ نظارت بر خودروسازان داخلی جدی نیست

افزایش تصاعدی قیمت خودرو/ نظارت بر خودروسازان داخلی جدی نیست
بهزاد رحیمی, عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش قیمت خودرو تصاعدی و خارج از کنترل است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهزاد رحیمی در گفتگو با مرصاد ، درباره افزایش قیمت خودرو اظهار داشت: کمیسیون صنایع و معادن مجلس طی دو هفته اخیر تعطیل بود اما در نخستین یکشنبه پیش رو ساماندهی بازار خودرو در دستور کار قرار دارد همچنین این افزایش قیمت در دو هفته اخیر نیز قابل قبول نخواهد بود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بیان کرد: موضوع افزایش قیمت خودرو در دستور کار کمیسیون صنایع و معادن قرار دارد و در صورت تصویب به صحن مجلس وارد می شود و با فوریت بررسی خواهد شد.

رحیمی تصریح کرد: بخشی از افزایش قیمت خودرو به تاثیر افزایش قیمت در بازارهای موازی نظیر طلا و دلار  و بخشی هم به این موضوع برمی‌گردد که خودرو به کالایی سرمایه ای تبدیل شده که مورد معامله قرار می گیرد و از کالاهای مصرفی خارج شده است.

وی عنوان کرد: بخشی از کالاهای سرمایه ای از افزایش دلار و بخشی نیز از کمبود عرضه متاثر است در واقع کارخانه ها جهت کنترل بازار برنامه ای برای عرضه خودرو ندارند و همین سبب افزایش قیمت‌ها شده است.

رحیمی گفت: از سوی کمیسیون صنایع و معادن به موضوع افزایش قیمت خودرو ورود خواهیم کرد و این قضیه را مدیریت می‌کنیم.

وی افزود: افزایش قیمت‌ها در دیگر بازارها نیز لجام گسیخته است اما در بازار خودرو مردم حساسیت بیشتری دارند.

رحیمی عنوان کرد: افزایش قیمت خودرو تصاعدی است و در این بین شورای رقابت و حاشیه بازار نمی‌توانند نسخه‌ای را بپیچند‌ به گونه ای که می توان گفت خارج از کنترل شده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: باید عرضه افزایش یابد که بتواند با این بازار رقابت کند زیرا تفاوت قیمت کارخانه و بازار به قدری معنا دار شده که با این شرایط کنترل نمی شود.

رحیمی تصریح کرد: در شهرستان ها نیز  خودروهای صفر کیلومتر بدون پلاک دیده می شود به این معنا که مردم خودرو را به عنوان کالای سرمایه‌ای در نظر دارند در حالی که خودروسازان هم به جای تامین نیاز مصرف کننده واقعی، بازارهای حاشیه ای را تامین می کند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر بر خودروهای وارداتی تعرفه‌های سنگین اعمال شده است و با توجه به گرانی ارز واردات نمی‌تواند قیمتها را کاهش دهد همچنین نظارت بر خودروسازان داخلی جدی نیست و مجلس و سازمان حمایت باید به این قضیه ورود جدی داشته باشد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه