اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

روستاهای مازندران چشم به راه تجهیز اینترنت پرسرعت

روستاهای مازندران چشم به راه تجهیز اینترنت پرسرعت
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مازندران گفت: تمامی روستاهای مازندران تا دهه فجر امسال، متصل به اینترنت پرسرعت می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از خبرنگار بلاغ از مازندران؛ حسن خیریان پور اظهار داشت: برای ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای تحقق دولت الکترونیک در مازندران تاکنون در دو مرحله استاندار و مدیران ذیربط استانی جلسات مفصل و عملیاتی با معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیران این وزارتخانه داشته اند که تصمیمات حائز اهمیتی برای استان مازندران گرفته شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, بلاغ,
وی افزود: در دهه فجر امسال اینترنت پرسرعت برای همه روستاهای مازندران مهیا و بهره برداری و افتتاح و ۶ مرکز امسال از طریق ۲۷۵ wifi برای ۱۳۰۰ روستای مجهز به تجهیزات wll اینترنت وایرلس برقرار می شود.

خیریان پور بیان کرد: توافق شد درباره پهنای باند و کیفیت و سرعت اینترنت روستاها و شهرهای استان مازندران اقدامات موثری صورت پذیرد.

وی گفت: اجرا و تکمیل ۲۱۰ کیلومتر فیبر نوری مسیر آمل – تهران و ایجاد ایستگاه فیبر غرب مازندران تا پایان امسال از دیگر تصمیمات جلسه کارگروه دولت الکترونیک مازندران با حضور معاون وزیر آی سی تی بوده که پیگیری جدید برای تحقق آنها در حال انجام است.

خیریان پور، ضرورت نوسازی و افزایش Bts و سوئیچینگ مخابرات مازندران را از جمله الزامات زیرساخت های دولت الکترونیکی مازندران اعلام و اذعان داشت: در جلسه مزبور تصمیماتی در این مورد نیز گرفته شد که راه اندازی تعداد ۵۸ Bts جدید از جمله این موارد بود که با پیگیری‌های انجام شده تاکنون ۳۵ Bts راه اندازی و مابقی در دست اقدام است.
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ج
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه