اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده شبستر مطرح کرد؛

برجام یک حرکت مهندسی بین دولت و مجلس دهم بود

برجام یک حرکت مهندسی بین دولت و مجلس دهم بود
جعفر راستی گفت: هر مصوبه‌ای راجع به اقتصاد کشور و معیشت مردم در مجلس با رای بالا تصویب شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفر راستی، نماینده شبستر آذربایجان‌شرقی در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار صبح زاگرس گفت: ۱۵ آذر و نامگذاری این روز به‌عنوان روز مجلس به شخصیت والای شهید مدرس بر می‌گردد، که به حق هم بود که روز مجلس به نام این شهید والا مقام نامگذاری شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

راستی در ادامه افزود: سالیان سال است که شجاعت شهید مدرس به مجلس شورای اسلامی، آبرو می دهد،خیلی افراد هستند که از مجلس آبرو می گیرند، ولی من با قاطعیت می گویم مجلس شورای اسلامی از ایمان، شجاعت و شهادت شهید مدرس آبرو  گرفته است و اسم شهید مدرس تا اینکه انقلاب اسلامی با ظهور حضرت امام عصر علیه السلام وصل شود همواره پا برجاست.

,

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: در مجلس یازدهم هر آنچه به اقتصاد کشور و معیشت مردم ربط داشته است و به صحن مجلس آمده، در همان روز با رای بالا تصویب شده است و این بیانگر، اینست که نمایندگان مجلس نسبت به اقتصاد کشور و معیشت مردم حساسیت خاصی دارند، و همانطور که اطلاع دارید آخرین مصوبه مجلس برای لغو تحریم‌ها دیدید که چه واکنش‌های در خارج و طرفدارانشان در داخل به همراه داشته است.

,

نماینده شبستر در مجلس شورای اسلامی افزود: به محض تصویب این طرح در مجلس شورای اسلامی و اجرایی آن توسط دولت، به زودی شاهد پیروزی‌هایی در بخش اقتصاد کلان و معیشت مردم خواهیم بود به هر حال دغدغه اول و اصلی نمایندگان مجلس شورای اسلامی دوره یازدهم، مشکلات اقتصادی کشور و معیشت مردم است.

,

وی در پاسخ به این سوال که جایگاه مجلس در بین مردم در حال حاضر چگونه است گفت: در حال حاضر نمره دادن و ارزشیابی مجلس یازدهم زود است، چون این مجلس ۶ماه است که شروع به کار کرده است، در صورتی که دو ماه از  این ۶ماه مجلس در حال ساماندهی و بخش‌های مجلس بوده است، ولی اگر شما ۵ ماهه مجلس دهم را با ۵ ماهه مجلس یازدهم مقایسه کنید، می بینید که کارهای بزرگی انجام شده است، مخصوصا کارهایی که به طبقات پایین جامعه ربط دارد.

راستی در ادامه افزود: باید این فرصت به مجلس داده شود که در یک یا دو سال بعد، نتیجه‌گیری شود و عملکرد آن بررسی شود که میزان رضایت مردم از مجلس یازدهم در چه حدی بوده است، و اینکه دشمن هم یک برنامه ریزی را انجام داده است، که مطالباتی که در این شش ماهه از نمایندگان یازدهم می‌خواهند از یک نماینده چهارساله نمی پرسند، چون توقع جامعه را از مجلس بالا برده اند، و توضیحی هم ندارند که این کار زمان می خواهد تا مجلس آن را انجام دهد.

نماینده مردم استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی افزود: در مورد عملکرد مجلس دهم در قضیه برجام مردم انتظار دارند هر دولت و هر مجلسی که بر سر کار باشد واقعیت را به مردم بگوید، برجام یک تحمیلی بود برای جمهوری اسلامی و هر چند الان دوستان هم بگویند قابل برگشت هست، فایده‌ای ندارد چون یک عقب ماندگی را ایجاد کرده است، مثلا در روزی که غنی‌سازی اورانیوم ما رسیده بود به ۲۰درصد الان زمان می خواهد دوباره به شرایط قبل برگردیم.

راستی گفت: در قضیه برجام مجلس دهم با توافقی که با دولت داشته است و هماهنگی که با دولت و مجلس دهم وجود داشته است، سرسری گرفتند و اجرا کردند و سریع تصویب کردند که نباید این کار به راحتی صورت می گرفت باید حتما ماه ها برجام را بررسی می کردند و بعد نظر می دادند، نه  اینکه در صحن مجلس  اینقدر سریع به برجام رای می دادند، که این یک حرکت مهندسی بود، شاید الان از همان نمایندگانی که در ۲۰ دقیقه برجام را در صحن مجلس تصویب کردند سوال بپرسید در جواب بگویند ما توجیه نبودیم و این یک نمره منفی برای مجلس دهم بود.


انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه