اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزینه بعدی وزارت علوم کیست؟

راه اندازی کمپین برای تحمیل گزینه وزارت علوم/ روحانی اسیر قیل و قال شبکه های اجتماعی می شود؟

راه اندازی کمپین برای تحمیل گزینه وزارت علوم/ روحانی اسیر قیل و قال شبکه های اجتماعی می شود؟
طرفداران پروفسور رضا منصوری با راه اندازی کمپینی در شبکه های اجتماعی از حسن روحانی رئیس جمهور درخواست کرده اند که وی را برای پست وزارت علوم معرفی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا بیست و نهمین روز از مرداد ماه سال جاری بود که رضا فرجی دانا با حضور در مجلس شورای اسلامی، لقب اولین وزیر معزول دولت یازدهم را به خود اختصاص داد تا دولتی ها فرصتی 3 ماهه برای معرفی وزیر جدید به مجلس شورای اسلامی را داشته باشند. حسن روحانی اما بعد از ظهر همان روز از شهر اردبیل حکم سرپرستی را برای محمد علی نجفی صادر کرد فرجی دانا نیز حکم مشاور رئیس جمهور در امور علمی و آموزشی شد. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

رئیس دولت یازدهم تا پایان مهلت 3 ماهه برای سرپرستی نجفی صبر نکرد و 62 روز بعد از آنکه فرجی دانا با کارت قرمز مجلس مواجه شد، وزیر پیشنهادی دولت را در شرایطی به مجلس معرفی کرد که این خبر در لابه لای اخبار پرحاشیه روزهای ابتدایی آبان ماه سال جاری چندان مورد توجه واقع نشد. در این باره نکته جالب توجه اینجا بود که در کمتر از یک هفته از زمان معرفی وزیر پیشنهادی دولت، جلسه رای اعتماد وی نیز روز گذشته برگزار شد، اما سرانجام  محمود نیلی‌احمدآبادی با 160 رأی مخالف از حضور در کابینه دولت تدبیر و امید جا ماند.

,

 

,

در این باره شنیده می شود طرفداران پروفسور رضا منصوری با راه اندازی کمپینی در شبکه های اجتماعی از حسن روحانی رئیس جمهور درخواست کرده اند که وی را برای پست وزارت علوم معرفی کند.

,

 

,

رضا منصوری در دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را بر عهده داشت. حال باید منتظر ماند و دید که حسن روحانی در قیل و قال های به راه افتاده در شبکه های اجتماعی، بالاخره چه گزینه ای را به مسلخ مجلس می فرستد؟

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه