logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  2. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  3. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  4. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  5. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  6. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  7. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  8. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  9. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  10. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  11. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  12. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  13. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  14. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  15. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  16. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  17. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  18. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  19. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  20. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است

نمایش ۱۴ نقاشی از حسن روح‌الامین در ایام فاطمیه

نمایش ۱۴ نقاشی از حسن روح‌الامین در ایام فاطمیه
نمایشگاه «آل علی علیهم‌السلام» با نمایش آثار نقاشی حسن روح‌الامین افتتاح می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نمایشگاه «آل علی علیهم‌السلام» با نمایش آثار نقاشی حسن روح‌الامین ۱۲ دی‌ماه در فرهنگسرای نیاوران افتتاح خواهد شد و با نمایشی چهارده روزه از آثاری چون «معرکه آب»، «اصحاب کساء»، «دیر راهب»، «ابد والله»، «معراج» ادامه خواهد یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «آل علی علیهم‌السلام»,

حسن روح‌الامین از نقاشان جوان آئینی است که اغلب آثارش مفاهیم عاشورایی و جلوه‌هایی از آئین‌های مذهبی اسلامی را با خود دارد و محوریت موضوعات منتخب او غالباً مضامین شیعی و اسطوره‌های دینی است. حسن روح‌الامین در به تصویر کشیدن مقاتل و روضه‌ها دقیق، ظریف و دستی قوی دارد. او از جذابیت و شکوه و عظمت سبک باروک و همچنین شیوه کلاسیک برای نمایش سیر و سلوکی که به آن معتقد است بهره کامل می‌برد و تصاویر باشکوه وقایع مذهبی‌ای که برای مسلمانان آشنایی دارد و موضوعات مورد علاقه مسلمانان است را به خوبی ترسیم می‌کند.

,

, ,

نمایش و فروش آثار نمایشگاه آل علی علیهم‌السلام از ساعت ۱۶ تا ۱۹ روز جمعه ۱۲ دی‌ماه ۹۸ افتتاح و تا ۲۵ دی ادامه خواهد داشت. نمایشگاه در روزهای پس از افتتاحیه از ساعت ۱۰ تا ۲۰ و روزهای تعطیل ۱۴ تا ۲۰ برای بازدید عموم برقرار خواهد بود.

,

نمایشگاه آثار حسن روح‌الامین از ۱۲ دی ماه به مدت ۱۴ روز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به فرهنگسرای نیاوران واقع در انتهای خیابان پاسداران، مقابل پارک نیاوران برپا خواهد بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه