logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

مدیر کل امور اجتماعی استانداری اردبیل :

از عملکرد برخی ادارات فرهنگی اردبیل گلایه داریم

از عملکرد برخی ادارات فرهنگی اردبیل گلایه داریم
مدیر کل امور اجتماعی استانداری اردبیل گفت: بعنوان مدیر کل امور اجتماعی استانداری اردبیل از عملکرد برخی از ادارات فرهنگی بشدت گلایه مند هستم ،بطوری یا این عزیزان حضور در فضای مجازی حضور ندارند و یا با رپورتاژ خبری در این فضا قدم گذاشته اند که به نوعی عوجاج فرهنگی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان ما ، محمد  سمیزاری ظهر امروز در مراسم رونمایی از نرم افزار آیین رونمایی از اولین اپلیکشن حضرت زهرا(س) که در سالن اجتماعات حوزه هنری برگزار شد اظهار داشت : باتوجه به تاکیدات مقام معظم رهبری حضور موثر در فضای مجازی ضروری است و اگر در این عرصه کوتاه بیاییم قطعا ضربه خواهیم خورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان ما,

وی افزود: بعنوان مدیر کل امور اجتماعی استانداری اردبیل از عملکرد برخی از ادارات فرهنگی بشدت گلایه مند هستم ،بطوری که این  عزیزان یا در فضای مجازی حضور ندارند و یا با رپورتاژ خبری  در این فضا قدم گذاشته اند که به نوعی عوجاج فرهنگی است.

,

مدیر کل امور اجتماعی استانداری اردبیل گفت: در حوزه فضای مجازی شبهات در ابعاد مختلفی وجود دارد اما در مبحث حجاب 23 مورد احصا و به ادارات ذیربط ارسال کردیم اما جز برخی بقیه هیچ جوابی ارسال نکردند.

,

وی تصریح کرد: از تمامی متولیان فرهنگی درخواست داریم در فضای مجازی حضوری موثر داشته باشند و در انتقال پیام ها از آثار هنری استفاده کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه