اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی فقیه در مازندران:

چندصدایی در برخورد با ابتذال‌های فرهنگی آسیب‌زا است

چندصدایی در برخورد با ابتذال‌های فرهنگی آسیب‌زا است
محمدباقر محمدی لائینی گفت: از مشکلات فرهنگی همین چند صدایی در برخورد با ابتذال‌های فرهنگی است که باید در این زمینه وحدت رویه وجود داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی چهارشنبه شب در یادواره ۴۳۵ شهید شهرستان نکا با محوریت سردار سرلشکر شهید محمدحسن قاسمی طوسی - مصلی امام خمینی (ره) نکا بر ضرورت بازشناسی سیره شهدا و حفظ وحدت حول محور ولایت تاکید کرد.

وی بیان کرد: حفظ سرمایه ها و دستاوردهای شهیدان در گرو شناساندن آنان به نسل های بعد و همچنین وحدت حول محور حق یعنی ولایت است.

نماینده ولی فقیه در مازندران تصریح کرد: ویژگی‌ها و سیره شهیدان را در قالب مستند، فیلم و آثار ماندگار تبیین و منتقل کنیم.

این مسئول ادامه داد: شهید طوسی افتخار ملی است و بازشناساندن ویژگی‌های شهیدان وظیفه ما است.

محمدی لائینی خاطرنشان کرد: دغدغه نماز اول وقت، احترام به والدین از ویژگی‌های شهید طوسی بوده و این نشان می‌دهد شهید همانند یک مکتب و آیه‌های قرآن است.

وی گفت: برخی از مدیران لایق ولی یک سری هم نالایق، حرام خوار، اختلاس‌گر، اهل رانت و فساد آبروی ملت و مملکت را بردند، شورای به اصطلاح اسلامی بعضی از شهرها در همین استان و برخی از نمایندگان مجلس و روسای جمهور آبروی مملکت را بردند از این رو در انتخابات مسئولیت ما سنگین است و پیام شهدا، حضور پای صندوق های رای و انتخاب فرد اصلح است.

نماینده ولی فقیه در مازندران بیان کرد: وحدت حول محور حق و ولایت از ویژگی‌های شهیدان بوده است و باید وحدت و انسجام داشت.

امام جمعه ساری تصریح کرد: مقابل منافقان نباید دوصدایی و دودستگی داشته باشیم و همه باید یک صدا و یک نگاه داشته باشیم زیرا چندصدایی ها به شدت آسیب زا است.

این مسئول ادامه داد: از مشکلات فرهنگی همین چند صدایی در برخورد با ابتذال‌های فرهنگی است که باید در این زمینه وحدت رویه وجود داشته باشد.

محمدی لائینی گفت: در رابطه با برجام هم طبق فرمایش مقام معظم رهبری آمریکا باید تمام تحریم‌ها را بردارد و راستی آزمایی شود اما متأسفانه دیده می شود چندگونه این فرمایشات را تفسیر و تبصره زده‌اند در حالی که همه باید یک دست و یک صدا باشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه