logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

سرپرست پلیس راه مازندران:

ممنوعیت ورود به مازندران از فردا تشدید می‌شود

ممنوعیت ورود به مازندران از فردا تشدید می‌شود
هادی عبادی گفت: ممنوعیت تردد کرونایی بمناسبت تعطیلات نیمه خرداد از ساعت ۱۲ فردا در مازندران اعمال می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی عبادی در گفت و گو با خبرنگار بلاغ، با اشاره به تشدید محدودیت‌های کرونایی در جاده‌های ارتباطی استان گفت: رگاه عملیاتی مقابله با کرونا، سفر‌های بین استانی را از ساعت ۱۲ چهارشنبه ۱۲ خرداد تا ساعت ۱۲ ظهر دوشنبه هفدهم خرداد امسال، بدون توجه به رنگ‌بندی شهر‌ها ممنوع اعلام کرده است.

وی افزود: دوربین‌های هوشمند و همکاران پلیس به ویژه در مبادی ورودی و خروجی جاده‌های چالوس، سوادکوه، هراز، کیاسر استان تخلفات کرونایی را کنترل و اعمال قانون می‌کنند.

این مسئول گفت: تردد خودرو‌های غیرمجاز در جاده‌های استان و نیز شهر‌های با وضعیت قرمز کرونایی (با اعلام ستاد مقابله با کرونا) تا یک میلیون و شهر‌های نارنجی تا ۵۰۰ هزارتومان جریمه می‌شوند.

عبادی افزود: رانندگان ۲۸۲ خودروی غیربومی که دیروز دوشنبه ۱۰ خرداد قصد ورود به مازندران را داشتند، توسط ماموران پلیس راه مستقر در جاده‌های این استان متوقف و اِعمال قانون کرونایی (جریمه) شدند.

سرپرست پلیس راه مازندران گفت: ۲۹۰ دستگاه خودروی غیربومی نیز از جاده‌های استان در این مدت به شهر‌های خود برگشت داده شدند.

وی از رانندگان خواست قوانین راهنمایی و رانندگی به ویژه رعایت حق تقدم و سرعت مطمئنه را رعایت کرده و از سفر‌های غیرضروری بپرهیزند.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه