logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

در جلسه امروز شورای شهر مطرح شد؛

هاشمی: آقای سالاری شورا را دور نزنید

هاشمی: آقای سالاری شورا را دور نزنید
رئیس شورای شهر تهران نسبت به تصویب کلیات اجرای طرح جامع شهر تهران بدون حد نصاب رسیدن اعضا اعتراض کرد و گفت: این کار غیرقانونی خط کشیدن به صورت شورا بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن هاشمی در جریان جلسه امروز شورای شهر در قالب یک تذکر خطاب به محمد سالاری گفت: درباره کلیات اجرای طرح جامع شهر تهران در شورا مصوبه‌ای داشتیم که شهرداری ملزم شد انتقال حق توسعه را به شورا بیاورد و تبدیل به یک مصوبه و آئین نامه مشخصی می‌شد که مشکلی برای آن پیش نیاید. متأسفانه به جای اینکه این موضوع به شورا بیاورند در جلسه کمیسیون ماده ۵ آوردند و در آن جلسه تذکر دادم که در شورای عالی معماری و شهرسازی و صحن شورا مطرح شود بعد تبدیل به کمیسیون ماده ۵ تشکیل شده و این جلسه به حد نصاب نرسید و اعتراض کردم که چون به شورا نیامده و از نظر من این مصوبه غیر قانونی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: اما آقای سالاری خواهش می‌کنم شورا را دور زدند، اگر می‌خواهید کلیات اجرای طرح جامع شهر تهران را اجرا کنیم باید به طوری باشد که مشکلی برای منابع و هزینه‌های شهرداری ایجاد نشود.
,
 
,
هاشمی گفت: برخی مناطق به دلیل میراث فرهنگی حق و حقوقی ایجاد می‌شود و دیدم بحث باغات هم آقای سالاری افزوده‌اند که هزینه‌ای را برای شهرداری ایجاد می‌کند اگر کسی نتواند باغش را بسازد با انتقال حق می‌تواند در منطقه دیگری برج بسازد.
,
 
,
وی افزود: مصوبه دیروز غیرقانونی بود و باید این مصوبه باطل شود تا شورا برای این مصوبه تصویب شود.
,
 
,
رئیس شورای شهر تاکید کرد: در این جلسه کسی نبود رأی دهد، آقای سالاری حق رأی نداشتید و این کار غیرقانونی خط کشیدن به صورت شورا بود.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه