اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیریت بحران استانداری کرمان خبر داد؛

تاخیر آغاز فعالیت ادارات کرمان ۲ ساعت دیگر تمدید شد

تاخیر آغاز فعالیت ادارات کرمان ۲ ساعت دیگر تمدید شد
در پی افزایش شاخص آلودگی هوا در کرمان، اداره کل مدیریت بحران استان کرمان تاخیر در آغاز فعالیت ادارات را ۲ ساعت دیگر تمدید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ در پی افزایش شاخص آلودگی هوا در کرمان، اداره کل مدیریت بحران استان کرمان تاخیر در آغاز فعالیت ادارات را ۲ ساعت دیگر تمدید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

در اطلاعیه اداره کل مدیریت بحران استان کرمان آمده است: با توجه به اعلام اداره کل حفاظت محیط زیست مبنی بر بالا بودن شاخص های آلایندگی هوا و نظرات اداره کل هواشناسی بر پایداری کنونی اوضاع جوی و دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر خطرناک بودن این شرایط برای سلامتی آحاد جامعه، کارگروه استانی شرایط اضطرار آلودگی هوا تاخیر شروع به کار کلیه ادارات و دستگاه های اجرایی را با شرایط اطلاعیه قبلی دو ساعت دیگر تمدید کرد.

,

مجید سعیدی در گفتگو با راه آرمان؛ با اشاره به به شرایط آلودگی هوا صبح امروز در شهر کرمان گفت:  با توجه به اینکه در اکثر نقاط استان وزش باد حاکم است چنین شرایط جوی به وجود آمده و علت این امر را سازمان هواشناسی باید عنوان کند.

,

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان ادامه داد: جهت کنترل وضعیت کارگروه استانی شرایط اضطرار آلودگی هوا فعالیت می کند که در این کارگروه دستگاه های اجرایی متعددی عضو هستند از جمله سازمان محیط زیست، اداره کل هواشناسی و دانشگاه علوم پزشکی که این سه سازمان شرایط را بررسی می کنند.

,

وی خاطر نشان کرد: میزان شاخص آلودگی را سازمان محیط زیست، پایداری شرایط جوی را اداره کل هواشناسی و در خصوص سلامتی شهروندان دانشگاه علوم پزشکی اعلام نظر می کند که در شرایط حاکم فعلا تصویب شده است که ادارات با تأخیر دو ساعت، کار خود را آغاز کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه