اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون عمران مجلس:

مردم به امید ترمیم خرابی‌ها به رئیسی رأی داده‌اند

مردم به امید ترمیم خرابی‌ها به رئیسی رأی داده‌اند
عادل نجف‌زاده گفت: انتظار می‌رود فعلاً برروی حجم خرابی‌ها و خسارت‌ها صحبت نشود، بلکه برروی نحوه بازسازی خرابی‌ها تأکید شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عادل نجف‌زاده در گفت‌وگو با شبکه خبری تهران نیوز اظهار داشت: تحریم‌، فساد، عدم مدیریت صحیح و نیز کمبود بودجه سبب شده تا شرایط اقتصادی کشور بسیار سخت و طاقت‌فرسا باشد، البته در این مدت تاب‌آوری مردم ایران بسیار افزایش یافته و به همین دلیل در بیشتر مواقع این ویژگی موجب شکست پروژه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه خبری تهران نیوز ,

وی با بیان اینکه از دولت جدید انتظار می‌رود توانمندی‌های داخلی را افزایش دهد و شرکت‌های دانش‌بنیان را تقویت کند، گفت: طی سال‌های گذشته نسبت به توانمندی‌های داخلی تا حدودی غفلت شده بود که با روی کار آمدن آقای رئیسی و با توجه به رویکردشان، به احتمال بسیار زیاد تولیدات داخل، صنایع مهم و استراتژیک و به طور کل توانمندی داخلی افزایش پیدا کند و امیدواریم که چنین اتفاق مبارکی در دولت آقای رئیسی رخ دهد.

,

عضو کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی یکی از مأمویت‌هایی که آقای رئیسی بر عهده دارد و باید آن را به یک سرانجام مثبت برساند، رفع چالش‌ها در سیاست خارجی و از بین بردن تحریم‌ها یا حداقل بی‌اثر کردن تحریم‌هاست، خاطرنشان کرد: متأُسفانه هر دولتی که روی کار می‌آید، می‌گوید میراث‌دار خرابی‌های دولت گذشته است. این نگاه باید اصلاح شود. همه مردم می‌دانند که دولت فعلی میراث‌دار خرابی‌های دولت گذشته است و به امید بازسازی این خرابی‌ها به آقای رئیسی رأی داده‌اند؛ لذا انتظار می‌رود فعلاً برروی حجم خرابی‌ها و خسارت‌ها صحبت نشود، بلکه برروی نحوه بازسازی خرابی‌ها تأکید شود.

,

نجف‌زاده معتقد است: تمام قوا و وزارتخانه‌ها در یک هم‌افزایی ملی باید خلأهای موجود و مشکلات را رفع و بسترهای لازم برای بهبود وضعیت اقتصادی، سرمایه‌گذاری و از بین بردن محرومیت‌ها را فراهم کنند.

,

او بیان کرد: دولت سیزدهم با دستورکار قرار دادن عدالت، شفافیت و مبارزه با فساد خواهد توانست کارآمدی خود را بیش از قبل کند. درواقع شفافیت و مبارزه با فساد محور و پایه و اساس توسعه اقتصادی و موفقیت دولت‌هاست که اگر دولت جدید چنین اصلی را رعایت کند، قطعاً موفق خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه