اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سخنگوی شورای شهر تهران:

انشالله بخشنامه مدرک تحصیلی شهردار اصلاح می‌شود

انشالله بخشنامه مدرک تحصیلی شهردار اصلاح می‌شود
نادعلی گفت: انشاالله دررفت و آمد با وزارت کشور مدرک تحصیلی شهردار از منظر حقوقی حل خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران در برنامه  شبکه یک سیما اظهار کرد: مهم‌ترین مصداق سرعت در خدمات‌رسانی در شهر، انتخاب شهردار تهران برای آغاز تحول و گام برداشتن به جلو است که این امر انجام‌شده است؛ با این‌وجود اعضای کمیسیون‌های شورای شهر تقریباً مشخص‌شده‌اند و در جلسه بعدی یعنی سه‌شنبه کمیسیون‌های شورا نهایی خواهند شد تا فعالیت تخصصی در کمیسیون‌ها آغاز شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی با اشاره به حواشی انتخاب شهردار تهران و مدرک تحصیلی وی گفت: بارها پیش‌آمده اگر رشته تحصیلی شهردار منتخب در بخش‌نامه انتخاب شهردار نباشد، بخش‌نامه اصلاح می‌شد انشاالله دررفت و آمد با وزارت کشور از منظر حقوقی این مسئله حل خواهد شد البته شاید لازم بود پیش‌بینی‌های لازم برای تطبیق با بخش‌نامه و عمل به آن صورت می‌گرفت هرچند وزارت کشور استدلال حقوقی پذیرفته است و طبق قاعده استعلامات در حال انجام است و به‌زودی حکم صادر خواهد شد.
,
 
,
سخنگوی شورای شهر تهران تصریح کرد: در حال حاضر شورای شهر تا آمدن شهردار جدید با معاونان کنونی ارتباط دارد و کار در حال انجام است؛ برای نمونه از سوله‌های بحران برای واکسیناسیون استفاده می‌شود و اگر نیاز باشد این سوله‌ها برای بخش درمانی نیز تجهیز خواهند شد آنچه مسلم است ظرفیت‌های شهرداری تهران بسیار است و قطعاً با آمدن شهردار جدید که پزشک بوده و تجربه مقابله با کرونا را در شهر قم دارد، برنامه‌های تحولی برای بحث کرونا خواهیم داشت.
,
 
,
نادعلی در پاسخ به اینکه برنامه شورای ششم برای طرح ترافیک با توجه به کرونا آیا همانند دوره گذشته خواهد بود، بیان کرد: قطعاً سلامت مردم اولویت دارد؛ بنای شورای ششم این است نگاه تلخ سیاه نمایی نداشته باشیم و درباره شورای گذشته معتقدم که نیت تنها درآمد نبوده و موضوع آلودگی هوا هم مدنظر تصمیم گیران بوده است. 
,
 
,
انتهای پیام/ 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه