اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دیوان محاسبات کشور پیش‌بینی کرد؛

کسری بودجه در نیمه نخست امسال چقدر است؟

کسری بودجه در نیمه نخست امسال چقدر است؟
دیوان محاسبات کشور پیش‌بینی کرد با فرض استمرار روند چهار ماهه اول سال ۱۴۰۰ در تحقق منابع و مصارف عمومی دولت، میزان کسری منابع عمومی دولت برای تأمین مصارف عمومی در شش ماهه اول سال جاری بالغ بر ۱۴۶.۷ هزار میلیارد تومان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دیوان محاسبات کشور در گزارشی کسری بودجه در پایان شهریورماه امسال را پیش بینی کرد.

در این گزارش که با فرض استمرار روند چهار ماهه اول سال ۱۴۰۰ در تحقق منابع و مصارف عمومی دولت تهیه شده، آمده است:

۱- با توجه به تحقق ۲۰۳۸ هزار میلیارد ریال از منابع عمومی دولت در چهار ماهه اول سال، پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریور ماه مبلغ ۳۰۵۸ هزار میلیارد ریال وصول گردد.

۲- با توجه به اینکه تقریباً همه اعتبارات هزینه‌ای پرداخت شده در چهار ماهه اول سال اجتناب ناپذیر بوده بنابراین در صورت استمرار این روند تا پایان شهریور ماه، پیش‌بینی می‌شود عملکرد اعتبارات هزینه‌ای بالغ بر ۳۰۵۸ هزار میلیارد ریال گردد.

۳- با توجه به تحقق ۹۸ درصدی اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در چهار ماهه نخست سال جاری و در صورت استمرار این روند، پیش‌بینی می شود عملکرد این بخش در پایان شش ماهه اول به میزان ۸۶۳ هزار میلیارد ریال گردد.

۴- با فرض بازپرداخت اصل اوراق مالی اسلامی به طور یکنواخت در طول سال، دولت می‌بایست تا پایان شهریور حداقل ۵۰ درصد از اصل اوراق مالی اسلامی سررسید شده در سال ۱۴۰۰ که دارای تضمین دولت می‌باشد را بازپرداخت نماید که برای تحقق آن مبلغ ۴۷۶ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

۵- با توجه به مصرف تنخواه‌ گردان خزانه برای مصارف جاری و درخواست افزایش آن به میزان ۱ درصد برای حوادث پیش‌بینی نشده و از طرفی شرایط جاری کشور در مسایل مربوط به کرونا، خشکسالی و ... حداقل به میزان ۱۲۷ هزار میلیارد ریال منابع برای جبران حوادث غیرمترقبه لازم می‌باشد.

بنابراین پیش‌بینی می‌شود میزان کسری منابع عمومی دولت برای تأمین مصارف عمومی در شش ماهه اول سال جاری بالغ بر ۱۴۶۷ هزار میلیارد ریال باشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


منبع: فارس

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه