logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  2. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  3. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  4. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  5. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  6. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  7. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  8. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  9. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  10. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  11. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  12. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  13. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  14. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  15. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  16. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  17. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  18. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  19. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  20. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار خبر داد:

آغاز واکسیناسیون دانش‌آموزان در سبزوار

آغاز واکسیناسیون دانش‌آموزان در سبزوار
نوده سبزوار گفت: دانش‌آموزانی که از ابتدای مهر وارد سال آخر متوسطه دوم می‌شوند برای دریافت واکسن می‌توانند به مراکز تجمیعی واکسیناسیون در این شهرستان مراجعه نمایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش صبح توس؛ دکتر فاطمه نوده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در گفت‌وگو با صبح توس اظهار داشت: با توجه به ابلاغ وزارت محترم بهداشت در خصوص واکسیناسیون دانش‌آموزان پایه دوازدهم با نوبت دهی در سامانه واکسیناسیون salamat.gov.ir صرفاً برای متولدین ۱ مهر ۱۳۸۲ تا ۱ مهر ۱۳۸۳ (سن ورود به سال آخر متوسطه دوم)، مقتضی است واکسیناسیون این پایه با واکسن سینوفارم در دو نوبت با فاصله حداقل یکماه با داشتن و بررسی پیامک انجام گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی تصریح کرد: مراکز واکسیناسیون صرفاً افرادی را خواهند پذیرفت که در سامانه نوبت‌دهی ثبت‌نام کرده‌اند و سایر دانش‌آموزان باید تا باز شدن سامانه منتظر بمانند.

,

دکتر نوده گفت: برای جلوگیری از ازدحام جمعیت در مرکز واکسیناسیون، معطلی و احتمال انتقال بیماری، ضروری است افراد صرفا در زمان نوبت‌دهی شده به مرکز واکسیناسیون مراجعه فرمایند و از حضور بدون نوبت خودداری نمایند.

,

وی افزود: دانش‌آموزانی که در این مرحله  مشمول دریافت واکسن کرونا می‌شوند باید به مرکز تجمیعی واکسیناسیون شهید چمران شهرستان سبزوار مراجعه نمایند.

,

دکتر نوده گفت: در مجموع به منظور سرعت بخشیدن به فرایند واکسیناسیون کرونا و ارائه خدمات به گروه‌های هدف، سه مرکز تجمیعی واکسیناسیون شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید ناوی دوست و شهید چمران شهرستان سبزوار برای گروه‌های هدف راه‌اندازی و فرایند واکسیناسیون همه روزه از ساعت هشت تا ۱۸ انجام می‌شود.

,

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ادامه داد: تزریق واکسن کرونا به همه اقشار جامعه و سایر گروه‌ها بر اساس دستورالعمل‌ وزارت بهداشت به صورت مرحله به مرحله انجام خواهد شد.

,

انتهای پیام/ ۵۰۰۳

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه