اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری:

سید یحیی جعفری، شخصیتی متواضع و عالمی عامل بود

سید یحیی جعفری، شخصیتی متواضع و عالمی عامل بود
سید هاشم حسینی بوشهری گفت: سید یحیی جعفری از یک سو عالم و خطیب بود و از سوی دیگر خادمی مردمی، مسئولیت پذیر و مسئولیت شناس، که بر محیط اطرافش اثر گذار بوده است و در مقابل تهدیدات دشمنان اسلام خم به ابرو نیاورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ سید هاشم حسینی بوشهری  نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری صبح امروز در محل مصلی امام علی علیه السلام شهر کرمان در اولین سالگرد ارتحال عالم ربانی سید یحیی جعفری نماینده سابق ولی فقیه در استان کرمان گفت: او شخصیتی متواضع،مردمی،خدوم و رزمنده،عالمی عامل، مجاهدی خستگی ناپذیر و انسانی مسئولیت پذیر بود که سخن گفتن از چنین شخصیتی کاری بس دشوار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

وی ادامه داد: چنین انسان هایی را باید از دو بُعد سنجید؛ بعد اول وجهه مردمی در جامعه و انقلاب و بُعد دوم میزان عنایتی که اهل بیت به این اشخاص دارند، شهید سلیمانی و عالم مجاهد سید یحیی جعفری هر دو عالمان دین هستند که مورد عنایت ویژه بوده اند.

نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری افزود: سید یحیی جعفری از یک سو عالم و خطیب بود و از سوی دیگر خادمی مردمی، مسئولیت پذیر و مسئولیت شناس ، که بر محیط اطرافش اثر گذار بوده است و در مقابل تهدیدات دشمنان اسلام خم به ابرو نیاورد.

حسینی بوشهری تاکید کرد: در شکل گیری شخصیت افراد عناصر گوناگونی اثر گذار هستند که اگر هر کدام از این عناصر به تنهایی در یک نفر تبلور کند می تواند معرف شخص در جامعه گردد، این عناصر عبارت از ایمان و تقوا، علم و دانش، آگاهی، بصیرت و زمانشناسی، جهاد،مبارزه و خستگی ناپذیری، رضا و تسلیم خدا بودن، است.

وی ادامه داد: ایثار، اخلاص، خدا را دیدن و خود را ندیدن، صراحت در سخن و صداقت در گفتار داشتن و تحمل سختی مسیری که خدا می خواهد همه از عواملی هستند که شخصیت انسان را بزرگ و او را متعلق به کل دوران ها خواهد نمود.

نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری اذعان کرد: بهترین سرمایه گذاری و تجارت با خدا جهاد نفس است، مومنانی که جهاد می کنند و پای بر نفس خود می گذارند سخت و مقاوم می شوند و در مقابل  بادها و طوفان های عظیم هم سر خم نمی کنند و سنگر اسلام را محکم حراست می کنند.

حسینی افزود: کسانی که مسیر درست را انتخاب می کنند با شرایط رنگ نمی بازند و در مسیر جریانات مختلف قرار نمی گیرند بنابراین عالمان دینی که با این شرایط خود گرفته و زندگی کرده اند به تمام دوران ها تعلق گرفته ، منش و رفتارآنها الگوی همه در اعصار مختلف می شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

وی تاکید کرد: عالمان دینی 2 ویژگی مهم دارند، هم هدایتگرند و هم در مقابل مردم متواضعند و نگرانی جامعه را برای خود می دانند و در مقابل تهدیدات خم به ابرو نیاورده و پیگیر مطالبات  آنها هستند به همین علت است که عالمان تامین کننده اطمینان جامعه می شوند.

,

حسینی بوشهری در پایان خاطر نشان کرد: شهید سلیمانی از افتخارات استان کرمان نیز متعلق به همه ی دوران ها و اعصار است و این نوع عالمان مرزبانانی خدا ترس و دوست داشتنی هستند که گوش خود را به سخن هر کسی نسپاردند و تنها ولایت فقیه را چراغ راه خود انتخاب کردند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه