اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پردیس «چارسو» خانه پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» شد

پردیس «چارسو» خانه پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» شد
بخش‌هایی از برنامه‌های پانزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» به صورت محدود در پردیس سینمایی «چارسو» انجام می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حمیدی‌مقدم دبیر پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» گفت: با توجه به واکسیناسیون عمومی و بازگشایی سینماها، شورای سیاست گذاری جشنواره تصمیم گرفت بخشی از برنامه‌های پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» برای مخاطبانی محدود، در پردیس سینمایی «چارسو» و به صورت فیزیکی انجام شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی ادامه داد: شورای سیاست‌گذاری جشنواره از آغاز به کار، برای ۲ شیوه اجرایی برنامه‌ریزی کرده و با توجه به تجربه موفق برگزاری برخط (آنلاین) در چهاردهمین دوره، زیرساخت‌های این امر به شکل کامل آماده و مهیا بود. تسریع در روند واکسیناسیون و کاهش ابتلا و بستری مبتلایان به ویروس کرونا در هفته‌های اخیر، گزینه برگزاری فیزیکی به شکل محدود را پررنگ‌تر کرد. متاسفانه شیوع سویه جدید ویروس کرونا، نگرانی‌ها را دوباره شدت داده و از این منظر جشنواره «سینماحقیقت» متاثر از سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کروناست.
,
 
,
حمیدی‌مقدم افزود: با توجه به رایزنی‌های انجام شده و بررسی‌های صورت گرفته، این برنامه‌های محدود را به پردیس سینمایی «چارسو» خواهیم برد که فضایی آشنا و مانوس برای دوستداران و فعالان سینمای مستند دارد و پیش از این هم، تجربه برگزاری جشنواره «سینماحقیقت» را در آن داشته‌ایم. اما بخش اعظم برنامه‌ها در شکل آنلاین و برای مخاطب گسترده در پلتفرم‌ها قابل تماشا و پیگیری است.
,
 
,
دبیر پانزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» ادامه داد: با توجه به آلودگی هوای تهران، ترافیک و توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی طبیعی است که توصیه می‌کنیم علاقه‌مندان به سینمای مستند، از طریق پلتفرم‌ها جشنواره را ببینند. همه رویدادهای جشنواره از طریق سایت irandocfest.ir پخش می‌شود. نمایش فیلم‌ها در پرتال جشنواره اتفاق می‌افتد و در سایت هاشور و نماوا بلیت‌فروشی برای تماشای آثار برای علاقه مندان وجود دارد. جزئیات این بخش را به زودی در نشست خبری به اطلاع مخاطبان جشنواره خواهیم رساند.
,
 
,
دبیر پانزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» در پایان بیان کرد: در پردیس «چارسو» و در ایام جشنواره میزبان تعدادی محدود از اهالی رسانه، صنوف و صاحبان آثار هستیم و با توجه به لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از میزبانی گسترده معذوریم.
,
 
,
پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» از ۱۸ تا ۲۵ آذرماه به دبیری محمد حمیدی مقدم برگزار می‌شود.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه