اخبار داغ

بزرگترین کارتل‌های قدرت اقتصادی در دست برخی افراد بخش خصوصی‌ است

بزرگترین کارتل‌های قدرت اقتصادی در دست برخی افراد بخش خصوصی‌ است
در بین خانواده‌های قدیم ایرانی یکی هست که در سال‌های گذشته به خوبی از نظر مخفی شده: خانواده «غیابی» که مانند نامشان در هیچ‌جایی از سمت‌های دولتی و حتی لابی‌های عیان بخش خصوصی مثل اتاق بازرگانی نمی‌شود اسمی از آنها پیدا کرد و هر گونه تلاش برای تحقیق و افشای نفوذ آنها با عملیات مارپیچ سکوت کشته می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در این روزها که تصور می‌شود بیشتر لابی‌ها مربوط به بخش دولتی و حکومتی می‌شود، باید گفت که بزرگترین کارتل‌های قدرت اقتصادی در دست برخی افراد بخش خصوصی‌ست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
در بین خانواده‌های قدیم ایرانی می‌توان به خانواده‌ای اشاره کرد که در سال‌های گذشته به خوبی از نظر همگان مخفی شده است؛ خانواده «غیابی» که مانند نامشان در هیچ‌جایی از سمت‌های دولتی و حتی لابی‌های عیان بخش خصوصی مثل اتاق بازرگانی،  نمی‌شود اسمی از آنها پیدا کرد و هرگونه تلاش برای تحقیق و افشای نفوذ آنها با عملیات مارپیچ سکوت کشته می‌شود.
,
 
,
ردپای قدرت این خاندان از به عهده‌گیری فعالیت­های نظامی، دیوانی، حکومتی و تربیت فرزندان شاهان صفوی، تا زمان قجر و پهلوی و حتی بعد از انقلاب قابل مشاهده است. شاهد نفوذ این خاندان آن است که نشان خانوادگی‌شان بر سقف ساختمان مجلس خبرگان رهبری نقش بسته که در گذشته کاخ سنا نامیده می‌شده است. بعضی از افراد این خانواده که با هوشمندی خود را «غیایی» هم می‌نامیده‌اند به طور علنی خودرا فراماسون معرفی کرده‌اند. 
, خاندان, خاندان,
 
,
, ,
شناخته شده ترین فرد این خانواده در ایران رضا غیابی فعال اقتصادی‌ست که به عنوان مشاور در بالاترین سطوح کشور و به هر کس که در حلقه‌ی نزدیکانش باشد مشورت می‌دهد تا آنها یک شبه ره چند ساله بروند. او صاحب اندیشکده‌ای به نام فرصت‌آفرین! است و گردهمایی‌هایی خصوصی و مخفی ترتیب می‌دهد تا در آن قراردادهای چندهزار میلیارد تومانی ببندند. او خود را یک کارآفرین خودساخته نشان می‌دهد در صورتی که املاک پدربزرگش در منطقه امانیه و جردن تهران به بیش از چندصد هزار متر می‌رسید و این املاک هنوز هم در مالکیت خانواده‌اش قرار دارند و جد او در روسیه سفیر ایران بوده است! 
,
 
,
 
,
می‌شود به دیگر خان و خانزاده‌های این خانواده هزارتو اشاره کرد که در ظاهر نامی جز تولیت موقوفاتی مثل مدرسه عباسقلی‌خان در مشهد، یا حمام بیگلر بیگی از آنها جایی دیده نمی‌شود، اما در باطن شامل سهامداری چند ده کارخانه مانند کبریت سازی توکلی، کفش بلا، کاترپیلار و ... در زمان پهلوی و همچنین بعد از انقلاب می شود.
,
 
,
جای سؤال است که چطور با هر تغییری در ایران چنین خاندان ها و افرادی تقویت می‌شوند و آرام آرام رشد می‌کنند؟ 
, خاندان ها,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه