logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

مورینیو: انتقال مسی به چلسی شایعه است

مورینیو: انتقال مسی به چلسی شایعه است
ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، شایعات مبنی بر پیوستن مسی به چلسی را رد کرد و گفت که مسلما این صحبت‌ها دروغ هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا پس از صحبت‌های جنجالی مسی مبنی بر احتمال جدایی اش از بارسلونا، شایعات زیادی مبنی بر پیوستن احتمالی او به سیتی یا چلسی شنیده می‌شد.مورینیو، که بارها و بارها در دوران حضورش در رئال مادرید، با مسی در جنگ و جدل بود، این شایعه را به طور کل رد کرد.او گفت:" واکنش من به شایعات مطبوعات نسبت به قبل خیلی تغییر کرده است، درست مثل فوتبال که دچار تغییرات شده است.برای عده ای خیلی راحت است که بدون تایید، شایعاتی ایجاد کرده و منتشر می‌کنند. مسلما انتقال مسی به چلسی درست نیست."

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

مورینیو سپس به انتقاد از توپ طلا پرداخت و گفت:" چنین جوایزی برای فوتبال خوب نیستند. برای همین است که به آن اهمیت نمی‌دهیم. گاهی بدین معنی است که به دنبال ستاره ها هستیم، به دنبال افرادی که بیش از دیگران مهم هستند و این موضوع، آن فرهنگی نیست که ما در چلسی به دنبال آن هستیم. من به آن اهمیت نمی‌دهم ولی توپ طلا سر جایش هست. وقتی من اسم دو تا از بازیکنانم، فابرگاس و آزارد را در لیست دیدم، فکر می‌کنم که توپ طلا برایشان مهم نیست. آنها به تیم و خوب بازی کردن و پیروز شدن در بازی ها فکر می‌کنند."
,
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه