اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اعلام کرد؛

ورود مجلس به افزایش تلفات جاده‌ای و بی‌کیفیت بودن خودروهای داخلی

ورود مجلس به افزایش تلفات جاده‌ای و بی‌کیفیت بودن خودروهای داخلی
نماینده مردم شهرستانهای چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس از ورود مجلس به مسئله تلفات جاده‌ای و بی کیفیت بودن خودروهای داخلی خبر داد و گفت: معلولیت‌های ناشی از تصاد‌ف‌ها هزینه‌های سنگینی برای کشور دارد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی محسنی بندپی نماینده مردم شهرستانهای چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس در گفت و گو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: دولت و مجلس با پیگیری و تلاش لازم ممانعت کنند از ریختن خون جوانان و مردمی که جان خود را در جاده‌ها از دست می‌دهند، جاده‌ها، راه‌های حادثه خیز و خودروهای بی کیفیت در شان این مردم نیست.

وی در مورد معلولیت‌های ناشی از تصادفات جاده‌ای گفت: هر ساله در آستانه نوروز شاهد مسافرت مردم به شهرهای مختلف کشور و شلوغی جاده‌ها هستیم، طبق آخرین آمار منتشر شده  پزشکی قانونی در تلفات جاده‌ای سال ١٤٠٠ و در مقایسه تطبیقی با جانباختگان و مجروحان ۱۰ماهه اول سال ۹۹ مشخص شد با رشد۱۱ درصدی در مرگ و میر و افزایش ۱۵ درصدی مجروحان مواجه بودیم.

نماینده مردم شهرستانهای چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی، افزود: طبق آمار منتشر شده؛ ۱۲ هزار مرگ و میر جاده‌ای سال های ۹۹  و ۱۴۰۰ به ۱۴ هزار نفر رشد داشته و مجروحین از ۲۳۰ هزار نفر به ۲۷۰ هزار نفر رسیده‌اند، حدود۱۰ درصد از این ۲۷۰ هزار نفر دچار معلولیت شده که در سرشماری آن به ۲۷ هزار نفر می‌رسند، متولی اصلی معلولان سازمان بهزیستی است که حدود ۱۰ درصد از این معلولان دچار آسیب یا ضایعات نخاعی هستند با تمام این اعداد و ارقام به نتیجه می‌رسیم که  سالانه  حدود ۳ هزار نفر  قطع نخاعی داریم، قطع نخاع یعنی کسی که تمام عمر خود وابسته ویلچر، باندینگ یا باند شده به ویلچر است.

رئیس کمیته توانبخشی مجلس با اشاره به تبعات معلولیت یادآور شد: معلولیت بر دوش خانواده‌ها و نظام سلامت کشور هزینه سنگینی را دارد، طی جلسات بررسی بودجه  مبلغ یک هزار و پانصد میلیارد ریال جهت هزینه معلولان شدید و ضایعه نخاعی ناشی از تصادفات رانندگی و پیشگیری از معلولیت در اختیار سازمان بهزیستی قرار داده شد.

محسنی بندپی تاکید کرد: جاده، خودرو و راننده سه عاملی که منجر به رشد تلفات جاده‌ای در کشور می‌شوند تا چه زمانی مردم باید شاهد جانباختن عزیزان خود در نقاط حادثه خیز راهها باشند، وزیر راه و شهرسازی تا چه زمانی نسبت به جادههای پرتردد همچون کندوان، چالوس و تهران بی تفاوت خواهد بود. 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت و مجلس با پیگیری و تلاش لازم ممانعت کنند از ریختن خون جوانان و مردمی که جان خود را در جاده‌ها از دست می‌دهند. جاده‌ها، راه‌های حادثه خیز و خودروهای بی کیفیت در شان این مردم نیست.

وی ادامه داد: از پلیس راهور که شبانه روز به ویژه در ایام نوروز تلاش گسترده‌ای دارند، کمال تشکر را داریم اما تا زمانیکه پیچ‌های مرگ آور جاده‌ها را رفع نکنیم و فکر اساسی برای تولیدات دو شرکت خودرو سازی کشور نداشته باشیم، بی شک شاهد کاهش تلفات نخواهیم بود.

محسنی ادامه داد: خودروسازی ما به واسطه حاکم بودن انحصار به جای پیشرفت، عقبگرد داشته است، زمانیکه رقابت در تولید نباشد اول تولید کنندگان در مرحله بعد مصرف کنندگان آن کالا متضرر خواهند شد. یکی از دلایل ورود مجلس به مسئله تلفات جاده‌ای بی کیفیتی خودروهای داخلی است. تلنگر مجلس به تولیدکنندگان خودروهای داخلی، اگر اقدامی نداشته باشند بی شک دَر وارادت این شرکت‌ها بسته و واردات خودرو افزایش می‌یابد

نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رشد تصادفات جاده‌ای و افزایش مرگ و میر یک موضوع چند وجهی است که باید همه وجوه روی کار بیایند تا شاهد کاهش تلفات جاده‌ای و خسارات جبران ناپذیر آن باشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه