به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس زمین طرح بسیجیان و ولایت دهدشت سالها در بلاتکلیفی مانده بودند و مالکان با مشکلات زیادی در این زمینه روبرو شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,سال ۱۳۷۲ از طریق تعاونی مسکن یک هزار و ۱۰۰ قطعه زمین به بسیجیان و جانبازان دهدشت واگذار شده و از آن زمان تاکنون اجازه ساخت و ساز به مالکان داده نمی شد.
,حال با جلسات متعددی که فی مابین تعاونی بسیجیان و شهرداری در دهدشت و مرکز استان صورت گرفته این مشکل نیز رفع شده و مالکان منتظر نهایی شدن و ابلاغ به شهرداری جهت ساخت و ساز هستند.
,در تازه ترین خبرها طاهر پاداش عضوی شورای شهر دهدشت از آغاز عملیات خیابان کشی و تسطیح خیابانهای زمین های طرح بسیجیان دهدشت با حضور اعضای شورا خبرداد و گفت:طی جلسه نهایی باحضور امام جمعه محترم، فرماندهی محترم سپاه فتح استان و معاونین و فرماندهی سپاه شهرستان کهگیلویه،نماینده مدیرعامل کشور، سرپرست محترم شهرداری اعضای محترم شورای شهر، نماینده و اعضای تعاونی طرح بسیجیان و ولایت در محل سپاه فتح استان صورتجلسه و توافق نهایی انجام گرفت.
,وی افزود: صبح امروز باحضور برخی ازمالکین، مسؤل موسسه تعاونی طرح بسیجیان استان و شهرستان و چند نفر از اعضای شورای شهر بادستور سرپرست شهرداری عملیات خیابان کشی و تسطیح خیابانها جهت آماده سازی و ساخت و ساز آغاز شد.
,پاداش تصریح کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر دهدشت تقریبا یکماه گذشته طرح پرستاران واقع در ضلع جنوبی شهر را آزاد و هم اکنون درحال جدول گذاری می باشد.
,این عضو شورای شهر بیان کرد:بیش از یکماه تاکنون این دو طرح بسیجیان و پرستاران کاملا آزاد و انشاالله طی روزهای آینده طرح ولایت به تعداد تقریبا پانصد قطعه هم خیابان کشی و آماده ساخت و ساز می گردند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه