logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  2. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  3. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  4. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  5. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  6. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  7. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  8. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  9. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  10. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  11. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  12. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  13. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  14. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  15. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  16. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  17. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  18. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  19. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  20. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است

وزیر بهداشت:

مرگ روزانه ۷۰۰ بیمار کرونایی فاجعه تاریخی بود

مرگ روزانه ۷۰۰ بیمار کرونایی فاجعه تاریخی بود
وزیر بهداشت گفت: مرگ ۷۰۰ بیمار کرونایی در روز فاجعه تاریخی بود و دولت سیزدهم نقش موثری در کنترل بیماری داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت در سالن همایش‌های رازی ضمن قدردانی از زحمات اصحاب رسانه اظهار داشت: باید سلام و درود فرستاد بر تمام خبرنگاران شهید که در حیطه و زمان‌های مختلف به شهادت رسیدند. خبرنگارانی که قلم را سلاح خویش و رسانه را سنگر مبارزه با استکبار و زورگویان و سلطه گران قرار دادند و در این راه به لقای محبوب رسیدند.

عین‌اللهی گفت: در حوزه سلامت یکی از ارکان مهم خبرنگاران هستند و خبرنگار در قبال ملت و کشور مسوول است و در قبال منافع ملی و اعتقادات فکری مسوول است و این مسوولیت محدودیت نمی‌آورد و راه رسیدن به کمال در این حرفه مقدس را هموارتر می‌سازد.

وی گفت: در نهایت خبرنگار به جایی می‌رسد که جز رضایت حضرت دوست را نمی‌بیند و ما معتقدیم خبرنگاران عاشق واقعی انسانها و سلامت انسانها هستند. در نظام سلامت عوامل مختلفی سلامت جامعه را بوجود می‌آورد و همه سازمان‌ها در سلامت موثرهستند و سازمانی باید پیوست سلامت داشته باشد.

وزیر بهداشت ادامه داد: ما در وزارت بهداشت معلول اتفاقات و درمان مردم هستیم، سلامت وجه همگانی است ، در آستانه ورود به هفته سلامت هستیم و حضور خبرنگاران در این هفته و عرصه مفید و موثر است.

وی گفت: سلامت پایه همه کارهای اجتماعی و فرهنگی است و مردم قبل از کرونا این موضوع را اینطور ملموس حس نکرده بودند.اگر سلامت نباشد آموزش تعطیل می‌شود و تفریحات نیز از بین می‌رود. در کرونا ما فهمیدیم اختلال در سلامت یعنی چه. این خبرنگاران هستند که می‌توانند در اطلاع رسانی نقش داشته باشند و تمام کاستی‌ها و فرایندها را می‌بینند و به ما در راستای رفع کاستی‌ها کمک می‌کنند.

عین‌اللهی ادامه داد: طی هفت ماه اخیر در شروع کار دولت با نحوه سنگینی از بیماری کرونا مواجه بودیم و روزانه ۵۰ هزار بیمار سرپایی و هفتصد مرگ و میر داشتیم و فاجعه تاریخی را سپری کردیم. مردم و رسانه‌ها همکاری خوبی داشتند و مردم را ترغیب کردند که واکسن بزنند. امروز شش مرکز تولید واکسن داخلی داریم و ۱۴۸ میلیون دز واکسن کرونا تزریق شد و شور نشاط مردم در عید نتیجه همکاری مردم و همکاران من و رسانه‌ها بوده است.

وی ادامه داد: امیدواریم با بهتر شدن خدمات درمانی در سلامت مردم نقش موثرتری داشته باشیم رسالت امروز ما در نظام سلامت خدمت به محرومین است و امیدواریم با کمک همکاران ما به محرومین خوب خدمت کنیم.

وی افزود: نیروهای اورژانس تعطیلات عید را بر خود حرام کردند و به سه میلیون نفر خدمت ارائه دادند.

عین‌اللهی حضور خبرنگاران در میدان‌های مختلف را ویژگی بارز خبرنگاران دانست و عنوان کرد: مسوولان برای موفقیت باید در میدان حضور داشته باشند و از پست میز نمیتوان مشکلات را حل کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

 

انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه