اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ارجاع 504 هزار پرونده جدید به سازمان تعزیرات حکومتی

ارجاع 504 هزار پرونده جدید به سازمان تعزیرات حکومتی
عضو کمیسیون قضایی مجلس گفت: براساس گزارش ارائه شده در دوره ریاست رئیس اخیر سازمان تعزیرات حکومتی 504 هزار پرونده به این سازمان ارجاع و حدود 400 هزار پرونده نیز در این سازمان مختومه شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی نماینده مردم  خمینی ‌شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: در جلسه امروز طرح دو فوریتی کنترل و ساماندهی اجاره‌بهای املاک مسکونی را مورد بحث بررسی قرار گرفت که این طرح به کمیسیون قضایی به عنوان کمیسیون فرعی ارجاع داده شده بود.

وی افزود: اعضای کمیسیون پس از انجام بررسی‌های خود کلیات طرح فوق‌الذکر را رد کردند چرا که دستورالعملی که برای کنترل و ساماندهی اجاره بهای مسکن در هیأت دولت تصویب شده مشکل را حل می‌کند.

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: علاوه براین سازوکاری که در این طرح پیش‌بینی شده بود نه تنها به کنترل اجرابهای مسکن کمکی نمی‌‌کرد بلکه به مشکلات در این حوزه دامن می‌زد.

نقدعلی خاطرنشان کرد: در ادامه این جلسه رئیس سازمان تعزیرات حکومتی به همراه معاونین خود در کمیسیون حاضر شدند و گزارشی را از عملکرد سازمان تعزیرات طی مدتی که رئیس جدید به این سمت منصوب شده به اعضای کمیسیون ارائه کردند.

وی افزود: در این جلسه رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گزارشی از نیازهای این سازمان در حوزه نیروی انسانی و نیاز به ساختمان به اعضای کمیسیون ارائه کرد.

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: رئیس سازمان تعزیرات حکومتی همچنین گزارشی از پرنده‌های ارجاع و همچنین مختومه شده در این سازمان به اعضای کمیسیون ارائه کرد.

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: براساس گزارش ارائه شده در مدت ریاست رئیس جدید سازمان تعزیرات حکومتی 504 هزار پرونده به این سازمان ارجاع شده و حدود 400 هزار پرونده نیز در این دوره مختومه شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه