logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

اقدام ضد دلاری شرکت‌های هندی برای خرید از روسیه

اقدام ضد دلاری شرکت‌های هندی برای خرید از روسیه
آمارهای گمرکی و منابع هندی می‌گویند: شرکت‌های این کشور در حال تبدیل دلارهای خود به ارزهای آسیایی برای خرید ذغال سنگ از روسیه هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رویترز، منابع صنعتی و آمارهای گمرکی حاکی از آن است که شرکت‌های هندی در حال تبدیل دلارهای خود و استفاده از ارزهای آسیایی برای خرید ذغال سنگ از روسیه هستند.

رویترز قبلا گزارش داده بود که شرکت‌های هندی بزرگ در حال خرید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ذغال سنگ روسیه با استفاده از یوآن چین هستند، اما اطلاعات تازه منتشرشده نشان‌دهنده حجم و ابعاد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌این معاملات است.

هند به شکل قابل توجهی خرید نفت و ذغال سنگ روسی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از زمان آغاز درگیری نظامی روسیه با اوکراین افزایش داده و همین امر به مسکو کمک کرده تا از اثرات منفی تحریم‌های غرب بکاهد. البته در این مسیر هندی‌ها هم فرصت تامین مواد اولیه ارزان قیمت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مغتنم شمرده‌اند.

در ماه جولای هند واردات نفت از روسیه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نسبت به ماه ژوئن 20 درصد افزایش داده و به بیش از 2 میلیون تن رسانده است. با این حساب روسیه سومین صادرکننده ذغال سنگ به هند در ماه جولای بوده است.

در ماه ژوئن خریداران هندی حداقل برای پرداخت پول 742 هزار تن ذغال سنگ وارداتی از روسیه به ارزی غیر از دلار پول پرداخت کرده‌اند که معادل 44 درصد کل ذغال سنگ وارداتی از روسیه در آن ماه بوده است.

شرکت‌های هندی تلاش می‌کنند تا با استفاده از ارزهایی غیر از دلار ریسک نقض تحریم‌های غرب علیه مسکو را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به حداقل برسانند. شرکت‌های فولادی و سیمانی هندی ذغال سنگ روسیه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با استفاده از درهم امارات، دلار هنگ کنگ، یوآن چین و یورو خریداری کرده‌اند.

در ماه ژوئن 31 درصد معاملات غیردلاری ذغال سنگ روسیه به یوآن انجام شده و 28 درصد آن هم به دلار هنگ کنگ بوده است. سهم یورو زیر 25 درصد بوده و سهم امارات هم حدود 16 درصد بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه