logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

مسئول کمیته فرهنگی و مراسم ستاد اربعین قزوین خبر داد؛

برپایی زیارت اربعین در ۹۰ مسجد سطح استان قزوین

برپایی زیارت اربعین در ۹۰ مسجد سطح استان قزوین
حجت‌الاسلام یوسف پورآرین گفت: با همکاری پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی و امامان محله در ۹۰ نقطه استان قزوین مراسم قرائت دسته جمعی زیارت اربعین برگزار می‌شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام یوسف پورآرین در گفتگو با خبرنگار فرهنگ وهنر صبح قزوین اظهار کرد: کمیته فرهنگی و مراسمات اربعین تا الان جلساتی را برگزار و مصوباتی را داشته و اعضای کمیته و ستاد به دنبال برنامه ریزی مناسب برای حضور پر قدرت در مراسم معنوی اربعین هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: یکی از برنامه‌های مهم ما در این کمیته برگزاری اجتماع جاماندگان اربعین و پیاده روی به همین مناسبت است که اطلاع رسانی آن به شکل دقیق‌تری در زمان موعود انجام خواهد شد.

مسئول کمیته فرهنگی و مراسم ستاد اربعین استان قزوین با بیان اینکه یکی دیگر از برنامه‌های مصوب این کمیته، اجتماع فعالان حوزه برگزاری مراسم اربعین است، اضافه کرد: فعالان این حوزه چهارشنبه هفته آینده یک مراسم با شکوهی را برگزار خواهند کرد و دست‌اندرکاران فرهنگی این مراسم هم اندیشی و تشریک مساعی را پیرامون هرچه بهتر برگزار شدن این مراسم معنوی خواهند داشت.

وی ادامه داد: برگزاری زیارت اربعین در مساجد و در ۹۰ نقطه استان قزوین به صورت هماهنگ در پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی توسط امامان محله از دیگر برنامه ریزی های انجام شده در این کمیته است.

حجت‌الاسلام پورآرین اضافه کرد: محور عملیاتی اربعین در سطح استان قزوین با رویکرد جهاد تبیین خواهد بود و سعی خواهد شد از ظرفیت اربعین و برنامه‌های آن برای انجام این فریضه قطعی و فوری استفاده شود.

وی در پایان تاکید کرد: تعدادی از مبلغین و مبلغات با همین رویکرد در داخل و خارج از کشور مشارکت خواهند کرد و سعی می‌کنند علاوه بر انجام رسالت تبلیغ، تبیین و روشنگری را نیز به شکلی صحیح انجام دهند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه