logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

رئیس سازمان بازرسی کل کشور:

آسیب‌ های مهم و کلان شناسایی شود

آسیب‌ های مهم و کلان شناسایی شود
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به شناسایی مسائل مهم و گلوگاه‌های فساد از ناحیه این سازمان تاکید کرد: برای انجام اقدامات اثربخش در حوزه بستن منافذ فساد، نیاز است که این مسائل و فرآیند‌ها با نگاه تخصصی‌تر مورد بررسی قرار گیرد و آسیب‌های مهم و کلان شناسایی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خدائیان سازمان بازرسی کل کشور که بلافاصله پس از دستور رئیس محترم قوه قضاییه مبنی بر احصاء منافذ و بستر‌های اصلی تولید فساد با تعیین مهلتی دو هفته‌ای همه معاونین و بازرسان کل این سازمان را به شناسایی گلوگاه‌های فساد با نگاه تخصصی و آسیب شناسانه مکلف کرده بود، دیروز و با گذشت یک هفته از دستور رئیس عدلیه در جلسه شورای معاونین اقدامات انجام شده را مورد ارزیابی قرار داد و در جریان روند پیشرفت موضوع قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی پس از استماع اظهارات معاونین، مدیرکل فناوری و تحلیل اطلاعات و رئیس مرکز آموزش و پژوهش‌های سلامت اداری و مبارزه با فساد سازمان بازرسی کل کشور پیرامون وضعیت شناسایی گلوگاه‌های فساد، به علی هادی معاون راهبردی این سازمان ماموریت داد که هرچه سریع‌تر با تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان دیوان عدالت اداری و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، آسیب شناسی لازم را جهت احصای بستر‌های فساد انجام دهند و جمع بندی آن را به منظور رفع گلوگاه‌های فساد با کمک دولت، ارائه کند.
,
 
,
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به شناسایی مسائل مهم و گلوگاه‌های فساد از ناحیه این سازمان در اواخر سال گذشته و توجه به برنامه ریزی مسئله محور در سال ۱۴۰۱، تاکید کرد: برای انجام اقدامات اثربخش در حوزه بستن منافذ فساد، نیاز است که این مسائل و فرآیند‌ها با نگاه تخصصی‌تر مورد بررسی قرار گیرد و آسیب‌های مهم و کلان شناسایی شود.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه