logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  2. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  3. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  4. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  5. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  6. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  7. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  8. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  9. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  10. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  11. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  12. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  13. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  14. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  15. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  16. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  17. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  18. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  19. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  20. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری

وعده مسئولین پس از ۱۰ سال محقق شد؛

احداث جاده‌های روستایی در دستور کار دولت

احداث جاده‌های روستایی در دستور کار دولت
دولت سیزدهم نگاه ویژه ای به توسعه و گسترش راه های روستایی دارد، به همین منظورهمه جاده‌ های روستایی شهرستان مهرستان که کار احداث و آسفالت آنان ۱۰ سال متوقف بود، فعال و تحویل پیمانکار شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، یکی از مهمترین نیازهای روستانشینان حمل و نقل و ارتباط با مناطق شهری است، وجود راه‌ها و جاده‌های امن و مناسب یکی از مهمترین زیرساخت‌های توسعه در یک منطقه به حساب می‌آید و این امر در مناطق روستایی بسیار ضرورت دارد چرا که راه‌های روستایی حلقه اتصال روستاییان با شهرها برای عرضه محصولات دامی و کشاورزی است.

احداث، حفظ و بهره‌برداری مناسب از راههای روستایی دارای اثرات بسیار مثبت و آشکار بر وضعیت توسعه یافتگی روستاها است و راه روستایی یکی از مهمترین خدمات زیربنایی است که نقش و جایگاه ویژه ای در توسعه این سکونتگاه‌ها ایفا می‌کند به طوری که از آن به عنوان شریان حیاتی هر منطقه یاد می کنند.

ناصر دُرازهی فرماندار شهرستان مهرستان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: بازگشایی شش راه روستایی جدید در این شهرستان تامین اعتبار شده و جاده های که نیاز به ترمیم دارند روکش خواهند شد.

وی با اشاره به وضعیت نامناسب جاده‌ های بخش های بیرک، مرکزی و آشار که مطالبات بحق مردم این مناطق است افزود: با پیگیری های‌ مستمر و همت مجموعه راهدارى استان روکش آسفالت جاده‌ های بخش بیرک از گرسامان به بختی، سیاه اتفاق به رگنتک، محور کافه بلوچی به آشار و همچنین ۱۰ کیلومتر محور مهرستان به ایرانشهر تأمین اعتبار و جهت شروع بکار تحویل پیمانکار شده است.

درازهی بیان کرد: بازگشایی شش جاده روستایی رهتوک به کمبل ایرافشان،اناری به کاسمی، وشکانچان به کزور، اناری به زیردان، کلمیرک به پسکوه، دره سبز به وشاپی، تکمیل بازگشایی بختی به ایرندگان به ترتیب در بخش آشار، بیرک و مرکزی نیز تأمین اعتبار شده است.

فرماندار مهرستان در ادامه‌ تصریح کرد: اجراى دال و دهنه پل هاى باقیمانده محور آشار به ایرافشان، اجراى دوراسیون و ایمن سازى کلیه محورهاى سطح شهرستان، شروع عملیات اجرایی زیرسازى و آسفالت محور کلاتک به کهن کهور و شروع عملیات اجرایی محور دیهى به گروک در بخش مرکزی تأمین اعتبار شد.

وى با بیان اینکه زیرسازى و آسفالت جاده روستایی زرد و طراده، پرکن به کهن شه سلیم نیز عملیاتى و اجرایی خواهد شد خاطر نشان کرد:کلیه پروژه‌های حوزه راه با همت جهادی مسولین ذیربط در زمان مناسب تکمیل و به بهره بردارى خواهند رسید.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه