logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌غربی خبر داد؛

محکومیت ۴ میلیاردی قاچاقچیان احشام در آذربایجان غربی

محکومیت ۴ میلیاردی قاچاقچیان احشام در آذربایجان غربی
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان‌غربی گفت: قاچاقچیان احشام در استان به پرداخت چهار میلیارد و ۱۶۶ میلیون ریال محکوم شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین نجف‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اروم‌نیوز، اظهارداشت: ماموران ایستگاه رختار شهرستان سلماس حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون که از طرف تبریز به شهرستان سلماس عازم بوده مشکوک شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  اروم‌نیوز،,  ,

وی تصریح کرد: بنابراین ماموران خودروی خودرو را مورد بازرسی قرار داده و در حین بازرسی از آن تعداد ۱۹ راس دام زنده از نوع گاو کشف و به جهت عدم ارائه مجوز حمل وگواهی بهداشتی از مراجع قانونی به ظن قاچاق کشف و ضبط نموده و گزارش را جهت رسیدگی واظهارنظر قانونی به تعزیرات حکومتی شهرستان سلماس ارسال کردند.

,

 مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان‌غربی اظهار داشت: متهم توسط شعبه اول ویژه رسیدگی به قاچاق کالاوارز شهرستان سلماس احضار و دراظهارات خود ضمن قبول مالکیت کالاهای مکشوفه اعلام داشته دام ها را از یزد خریداری کرده و به دلیل قطع سامانه مجوز دستی اخذ نموده ام و پلاک ها در دستمان بوده و بر گوش دام ها نصب نشده و برابر مجوز جهت کشتار به شهرستان سلماس می بردم که توقیف شدند.

,

وی عنوان کرد: لذا مراتب از دامپزشکی استان استعلام که مرجع مذکور طی جوابیه ای اعلام داشته اولا دام‌های مکشوفه در زمان کشف فاقد پلاک بوده و تعداد ۱۵ عدد پلاک غیر مرتبط در داخل کیسه حمل می‌کردند و ثانیا در زمان کشف مجوز دستی ارائه شده که در آن تعداد و نوع جنس دام با تعداد و نوع دام مکشوفه مغایرت داشته بنابراین شعبه پس ازجری تشریفات قانونی و با توجه به عدم ارائه هرگونه مدارک و مجوز حمل و نقل و نگهداری و خرید وفروش و نیز عدم ارائه گواهی حمل دامپزشکی، اتهام وارده را دائر بر خرید،فروش و حمل یا نگهداری کالای موضوع قاچاق محرز و مسلم تشخیص داده و نامبرده را علاوه بر ضبط دام‌های مکشوفه به نفع دولت به پرداخت چهارمیلیارد و ۱۶۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کردند.

,

نجف‌زاده درخاتمه ازشهروندان درخواست کرد درصورت مشاهده هرگونه تخلف مربوط به قاچاق کالاوارز موضوع را از طریق سامانه اینترنتی  www.tazirat135.ir ویاتلفن ۱۳۵ تعزیرات حکومتی استان و یا ازطریق تلفن ۱۱۰ به پلیس مبارزه باقاچاق کالاوارز استان گزارش کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه