logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

محمد اصفهانی: روی آتش این روزها نفت نمی‌ریزم

محمد اصفهانی: روی آتش این روزها نفت نمی‌ریزم
خواننده کشورمان در یادداشتی نوشت: علت نفت نریختن بنده روی آتش این روزها شاید سن و تجربه‌ام باشد؛ می‌ترسم از خون جوانان، تجزیه ایران و نداشتن پاسخ به نسل‌های آینده! می‌دانم که اراده قوی برای تجزیه ایران وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اصفهانی طی یادداشتی نوشت: سلام!  به آنها که منتقد تردید یا تأخیر من در اظهار نظرند باید عرض کنم علت نفت نریختن بنده روی آتش این روزها شاید سن و تجربه ام باشد. می ترسم از خون جوانان، تجزیه ایران، و نداشتن پاسخ به نسل های آینده! می دانم که اراده قوی برای تجزیه ایران وجود دارد، به رسانه ها  اعتماد ندارم، بارها لشکر کشی های سایبری و بی صداقتی شان را به چشم دیده ام. متاسفانه صدا و سیما هم درگیر سانسور و سپید نمایی شدید است، این میان، مردم و جوانان خشمگین مانده اند... تغییر و تحول خواهی، حق مردم است ولی امروز با سال ۵۷ که بنده دوازده ساله بودم خیلی فرق دارد امروز به هر نحوی که شده باید با نظر خواهی از مردم، و با تفاهم و آرامش، مشکلات و اختلاف سلیقه ها در اداره مملکت را حل کرد ما باید خیلی هوشمندانه مواظب هر دو سوی پشت بام و سقوط های احتمالی باشیم. من هم پدرم و فرزند دارم... و بسیار متاسفم که مرحومه مهسا امینی را این گونه از دست دادیم حتی اگر فقدان او مرتبط با عمل تومور مغزی اش در گذشته بوده باشد، البته پدر داغدارش آن را تکذیب می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
در خوش بینانه ترین حالت، چرا دختر جوانی باید اینگونه در بازداشت، فوت شود و خانواده اش را داغدار و ملتی را سوگوار کند؟ از متصدیان، اکیدا خواستار پاسخ گویی و تجدید نظر اساسی در رفتار با جوانان و مردم و تسلی بخشیدن به آنها هستم. این حجم از خشم مردم بخاطر دیده نشدن و شنیده نشدن و اغتشاش گر خوانده شدن و نگاه از بالا و عدم پاسخ گویی شماست!! اگر عده ای خودشان و جریان فکری شان را مطلق و مقدس نمی پنداشتند امروز هرگز به اینجا نمی رسیدیم... مگر خودتان نگفتید عبور از بحران ها با گفتگو و تفاهم ممکن است؟
,
 
,
پس لطفا به آنچه از پشت تریبون های جهانی می گویید عمل کنید! جوانان عزیز، من در کنار شما و طرفدار شما هستم! مطالبه کنید و خواسته هایتان را بلند بگویید و پیگیر باشید ولی با متر دقیق و آینده نگر عقل! نه با شلاق بی کنترل احساس... شما باید به خداوند، به پدران و مادرانتان، به جان و جسمتان که هدیه خداست و به نسل های بعد از خود و به ایران پاسخ دهید. به یکدیگر و به اقوام سرزمین تان، بی احترامی نکنید. فارس و تازی همه یا ایرانی اند یا حد اقل انسان هایی نظیر شما در آفرینش. توهین و ناسزا گویی در شأن شما نیست.
,
 
,
ما هم وطنیم و قومیت، ملاک برتری نیست. ما مردمی متمدنیم دارای منافع مشترک، و به همه ی هم نوعان نیک سرشتمان در سراسر دنیا احترام می گذاریم و عشق می ورزیم و معتقدیم امروز، صداقت و خرد ورزی، و پیگیری هوشمندانه خواسته هایمان، بهترین فرجام را در پی خواهد داشت.
,
محمد اصفهانی. ۱۴۰۱/شهریور
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه