logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  2. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  3. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  4. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  5. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  6. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  7. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  8. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  9. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  10. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  11. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  12. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  13. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  14. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  15. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  16. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  17. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  18. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  19. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  20. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری

لاوروف:

آمریکا می‌خواهد روسیه را منشا تهدید اتمی جلوه دهد

آمریکا می‌خواهد روسیه را منشا تهدید اتمی جلوه دهد
وزیر امور خارجه روسیه می‌گوید که آمریکا و غرب با توسل به «دروغ و فریب‌کاری» در تلاشند تا روسیه را منشأ تهدید هسته‌ای جلوه دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تاس، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که غرب در تلاش برای اینکه روسیه را به کاربرد ادبیات تهدید و توسل به سلاح اتمی در اوکراین متهم کند، واقعیت را تحریف و دستکاری می‌کند.

لاوروف در ادامه اظهارات خود گفت: غرب در این تلاش، به انواع فریب‌کاری و دروغ‌های وقیحانه متوسل می‌شود؛ هرچند ما به آن عادت داریم.

به گفته وزیر خارجه روسیه، آمریکا و متحدانش با جدیت سعی دارند تا در رابطه با اوکراین، لفاظی هسته‌ای را به گفتمان غالب جهان معرفی کنند.

ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین پیش‌تر از ناتو خواست تا علیه روسیه، حمله هسته‌ای پیش‌دستانه تدارک ببیند. با این وجود، لئونید اسلاتسکی، رئیس کمیته امور خارجی دومای روسیه، در پاسخ به اظهارات زلنسکی گفت که رئیس جمهور اوکراین در حال کشاندن غرب به سمت گفتمان هسته‌ای بوده و جهان را در آستانه آخرالزمان قرار می‌دهد.

این در حالی است که ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه دیروز (جمعه) تاکید کرد که اظهارات ضدونقیض رژیم کی‌یف درباره گفتمان هسته‌ای، با ائتلاف غرب به رهبری آمریکا هماهنگ‌شده است.

مقامات روسیه تأکید کرده‌اند که مسکو کاملاً به اظهارات رهبران پنج کشور هسته‌ای مبنی بر ممنوعیت شروع جنگ هسته‌ای متعهد است. آنها در عین حال بر حق روسیه برای استفاده از سلاح هسته‌ای طبق دکترین هسته‌ای این کشور تأکید کردند؛ یعنی اگر روسیه یا متحدانش با استفاده از این نوع سلاح مورد حمله قرار گیرند یا اینکه موجودیت دولت روسیه تهدید شود، مجاز به مقابله به مثل برای دفاع از خود هستند.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در سخنرانی خود در کنفرانس بین‌المللی اقتصادی سن‌پترزبورگ گفته بود: روسیه هیچ‌کس را با سلاح‌های هسته‌ای تهدید نمی‌کند؛ ما این سلاح‌ها را در اختیار داریم و همه باید این را بدانند و در صورت لزوم از آن برای حفاظت از حاکمیت کشور خود استفاده خواهیم کرد.

پوتین ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ۱۴۰۰) در پاسخ به درخواست جمهوری‌های دونباس برای کمک به آنها جهت رهایی از ظلم و ستم رژیم کی‌یف و همچنین نازی‌زدایی از نهادهای دولتی اوکراین، فرمان آغاز عملیات ویژه نظامی مسکو در اوکراین را صادر کرد.

لازم به ذکر است که به‌تازگی و پس از برگزاری همه‌پرسی و موافقت اکثریت ساکنان جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک و همچنین مناطق زاپروژیا و خِرسون، برای پیوستن به روسیه، این مناطق به طور رسمی به مسکو الحاق شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه