logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

یک کارشناس مسائل دینی:

حضرت زهرا(س) بهترین مجاهد جهاد تبیین بودند

حضرت زهرا(س) بهترین مجاهد جهاد تبیین بودند
زهرا جانجانی گفت: حضرت زهرا(س) پس از شهادت حضرت رسول اکرم(ص) مبارزاتی داشتند و در این عرصه بهترین مجاهد جهاد تبیین بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا جانجانی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: نداشتن الگوی صحیح برای جایگاه و هویت زنان، یکی از مشکلات جامعه امروزی است.

وی افزود: برخی از زنان استفاده ابزاری می‌کنند و شعارهایی سر می‌دهند که عموما وسیله ای برای رسیدن به اهداف خودشان است در حالی که با نگاه به سیره حضرت زهرا (س) در می‌یابیم ایشان در همه جوانب بهترین زن و الگو برای همه زنان عالم هستند.

جانجانی با برشمردن جایگاه ارزشمند حضرت زهرا(س)، گفت: حضرت زهرا(س) سیده النساءالعالمین هستند و از منظر طراز بودن در جایگاه ها و ساحت‌های یک زن شامل ساحت مادری و زن بودن بهترین الگو هستند.

کارشناس مسائل دینی خاطرنشان کرد: در جامعه امروزی صرفا برخی از زنان خانه دار، برخی خانه گریز و برخی هم خانه دار موثر هستند.

جانجانی تصریح کرد: حضرت زهرا(س) بهترین الگو هستند؛ زنی که بهترین فرزندان عالم را تربیت کردند، همسر امام و دختر پیامبر(ص) بودند اما از نقش اجتماعی خود غافل نشدند.

وی عنوان کرد: زمانی که جامعه دچار انحراف می شود حضرت صدیقه کبری(س) با وجود تنهایی و مواجهه با مشکلات فراوان از نقش اجتماعی خود غافل نشدند.

به گفته جانجانی اگر حضرت زهرا(س) روشنگری نکنند ممکن است دین دچار تحریف و انحراف شود برهمین مبنا ایشان با بیان خود و با ایراد بهترین خطبه ها در راستای جهاد تبیین برای شناسایی امام حق و شناساندن جبهه حق قدم به عرصه گذاشتند.

وی افزود: حضرت زهرا(س) پس از شهادت حضرت رسول اکرم(ص) مبارزاتی داشتند و در این عرصه بهترین مجاهد جهاد تبیین بودند، در عین حال از نقش همسری و مادری هم غافل نشدند.

کارشناس مسائل دینی گفت: حضرت زهرا(س) در راستای محکوم کردن دشمن  و آگاهی بخشی به مردم اقدامات بسیار موثری انجام دادند.

جانجانی با بیان اینکه از حضرت زهرا(س) به عنوان الگوی سوم زن مسلمان یاد می شود، خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) علمدار این گونه الگوسازی هستند.

وی عنوان کرد: حضرت صدیقه کبری(س) در جایگاه زن بودن نه به تصور اشتباه تساوی حقوق زن و مردان و نه همتایی زنان و مردان و نه شبیه سازی زنان و مردان به جایگاه و رسالت زن بودن خودشان عمل کردند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه