logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

رئیس اتحادیه املاک کرمانشاه مطرح کرد؛

رکود ادامه‌دار بازار مسکن در کرمانشاه

رکود ادامه‌دار بازار مسکن در کرمانشاه
بابک مرادی به رکود ادامه‌دار بازار مسکن در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: پیش بینی می شود تا اسفند ماه سالجاری به همین روال باقی بماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بابک مرادی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، با بیان اینکه بازار مسکن یک بازار اقتصادی است، اظهار داشت: این بازار از شاخصه‌های اقتصادی تبعیت می‌کند برای همین در خصوص شرایطی که امروز بر بازار حاکم است امر بدیهی این است که شاهد رکود تورمی هستیم.

رئیس اتحادیه املاک کرمانشاه افزود: برای ثبات نسبی بازار مسکن می‌توان دو دلیل عمده عنوان کرد؛ اولا مسکن در استطاعت همه اقشار نیست. در نتیجه برخی گروه‌ها از این بازار خارج می‌شوند. در چنین شرایطی قیمت اسمی مسکن افزایش می‌یابد، ولی همپای تورم رشد نمی‌کند که به معنای کاهش تدریجی قیمت واقعی مسکن است.

وی خاطرنشان کرد: رکود بازار مسکن به علت عدم تقاضا و گران شدن مصالح ساختمانی است بنابراین با توجه به این دو عامل فعلاً جنب و جوشی در عرضه و تقاضا و خرید و فروش مشاهده نمی شود.

مرادی به رکود ادامه دار بازار مسکن در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: پیش بینی می شود تا اسفند ماه سالجاری به همین روال باقی بماند.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه هم اکنون در شهر کرمانشاه بیش از 3 هزار  واحد صنفی مشاور املاک داریم، بیان داشت: این در حالیست که بر اساس استانداردها و با توجه به جمعیت شهر کرمانشاه، این تعداد باید ۱۵۰۰ واحد صنفی باشد.

وی همچنین در خصوص تخلفات واحدهای صنفی گفت: با توجه به اینکه امسال در تابستان بیش از 85 درصد موجران و مستاجران واحدهای استیجاری را تمدید کردند و با هم به توافق رسیدند، لذا آمار تخلفات این واحدها خیلی چشمگیر نبود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه